"Noriu tureti teti..." Nu jau nebeverkiam taip..>

“Noriu tureti teti…” Nu jau nebeverkiam taip…>

Vat tokius zhodzhius ishgirdau is savo mazhosios… Pirma karta…Seniau taip nekalbedavo. Staiga sedejo sedejo ir kaip pradejo verkti… kad neturi tevo… Ir pirma karta neturejau ka jai pasakyti…

kažkada ir aš verkdavau, kad jo kaip ir neturėjau. Dabar jau ne - suaugau ir su viskuo susitaikiau. O vaikystėj tai tikrai paskaudėdavo širdelę.
Gal tu paaisškink jai, kad tėvą ji turi, tik jis kartu negyvena Aš nekaltas

nezinau, gluosnele, ne ka cia pasakyti… As tai jai pasakyciau tavo vietoj, kad … ir nezinau, suabejojau savo ismintimi…
cia pagalvojau - o gal jai taip reikia to tetes, nes jaucia vaikas, kaip tau liudna ir tuscia be savo zmogaus?..

Manau reikia sakyt taip kaip yra.
As ir mano vyras matem kokie tie tevai buvo Blogai tai ir nereikejo ju.
Geriau jokio,nei blogas Ne .
SEKMES Taip

ech tie vaikuciai, linksmi, liudni, vaikiski, o kartais tokie suauge, ir jautrus Aš nekaltas nu ir klausimelis mazosios Andrianos…
Gluosnyte, kvepia pirslybomis Mirkt

Prieš porą metų mirė mano pusseserės vyras. Po laidotuvių, naktį, pusseserė guodė gal penkerių dukrytę, pasakojo jai, kad kada nors jos abi bus laimingos ir tikrai turės tėtį… Staiga mažoji nusišluostė ašaras ir užbėrė ją klausimais:

• o jis bus tikras tėtė?
  • jis su manimi žais?
  • ir mudu eisim į cirką?
  • ir jis kartu su manimi pieš?
  • ar jis bus toks pat tikras tėtė kaip kitų vaikų?
    tikrasis tėvelis nelabai rūpinosi savo dukra ir po jo mirties jai užgimė viltis turėti tikrą tėtį kaip ir kitų vaikų…

Tai va, seniau to ir pakakdavo. O dabar sako-noriu tokio, kuris kartu gyventu, kodel tik su mama turiu gyventi… Tikiuosi, kad tai pareis ir ilgai netruks. Baisiai skaudu, panashu, kad ji mane kaltina, nes ganetinai piktai i mane zhiurejo…

Gluosne, cia gal meeto pasekme, mate gi kaip kiti vaikuciai buvo su mamom ir teteciais… Aš nekaltas

nemanau, kad tave kaltintų. Ji tik tuo metu pyko ant visų ir ant viso pasaulio. Žinau tą jausmą. O gal kas ją įžeidė, koks vaikas pasakė, kad ji vat neturi tėčio, o kiti turi. Žinai, kaip vaikui tai skaudu girdėti? Patariu labai jau nepergyventi. Mergaitė paaugs ir supras, tikrai supras. Jei gali, tai ir pasakyk, kodėl jis kartu negyvena. Tik labai tėvo nejuodink, o tai dar vaikui susiformuos nekoks požiūris į vyrus.

Na, ji pastoviai mato draugu sheimas, giminaichius. Manau, kad ja paveike mano buvusio draugo vizitas… jis atejo su gelem, dovanelem, toks geras…

Niu,i temą pradėjai…Atrodo i galva ant pečių yra,i patirties…,a patart i nežinau ką…
Bet,manau,kad tiesą pasakyt reikia…,bo kažkada tokių klausimų vėl iškils.
Na,o tėčio,sakyk bet kokio,nereik…Juk jau turėjo…
O dėl pikto žvilgsnio,manau,esi Neteisi…Gal liūdnas buvo…

zinai, Gluosnyt, man tai istrigo Andrianos viena fraze…ten Abakas jai kasa pyne, nesiojo, zaide ir po to as priejau prie staliuko vaiku pabendrauti, o Andriana ziuri i tave, i Abaka ir sako tau:‘mama, na, pabuciuok tu sita dede’…ir galvojau, ar ji mamai vyro iesko, ar jai visgi reikia rupestingo tevelioLiūdna bet kaip ten bebutu as vis nenustoju zavetis Gluosne…vaikas neturi tetes, bet mama, bet mama Gerai

nezinau kodel jus neturite tevelio…
tik zinau viena
geriau kitas TETE (mylintis ir mylimas) nei jokio
kazkas ten minejo apie pirslybas…ŠypsenaTaip.Šypsena

Klausykis, gluosne, as vakare pabandysiu savo vaiku paklausineti… Josios ko tais buvo labai susirupine, kur Andrianos tetis. Va apie Edgaro mama jos issiaiskino… Gal jos kaip nors nesubtiliai kokia nuospauda uzmyne?

Nezinau,nezinau nesu susidurusi su tokiom problemom,ir man sunku ka nors tau patarti,Gluosne…Aš nekaltas

Maciau ta pacia problema drauges seimoje Liūdna, taigi iseitu, kad vaikas labai norejo paprasto ir nuosirdaus pokalbio tokio, kad ji nekalta del to, kad tetis isejo ir t.t., veliau manau, kad negalima juodinti tecio, nes drauges seimos patirtis tokia, kad tetis susivoke, kad turi dukra Gerai. Siuo metu mergaite turi du tecius ir broliuka Šypsena, nors vistiek nei vienas tetis su jais kartu negyvena, bet ateina, issiveda ir vaikai dziaugiasi. Tad pabandykite nuosirdziai pasikalbeti ir tikekite, kad jusu abieju gyvenime atsiras nuostabus zmogus, kuris bus nuostabus tetis tavo dukrai ir nuostabus partneris tau, tad linkiu stiprybes jums abiems ir siunciu Gėlės, laikykites Labas

zinok tai nepraeis, net jeigu ji tau nieko ir nesakys, jai bus vistiek bloga be tevelio. visoms mazoms mergaitems reikia tureti teva. net nezinau ka cia ir pasakyti tau tokio gero…Nustebęs

pabandyk jai paaiskinti kad nenori apsirikti, kad nori jai kuo geresnio tevelio, kad kiekviena diena jo ieskai ir tik apie tai ir galvoji kad jai geriau butu…ir dar…pasakyk jai kad labai ja myli

ech…tas gyvenimas…tikiuosi nors kiek padejau
Sekmes ieskant

Gluosne,sesute,greitai sluostykis asaras.Ziurek kiek cia zmoniu kurie tave ir dukra myli.
Viskas bus gerai.Tik nevaiksciok nueitais takais.Geram zmogui negali ilgai buti blogai.Gėlės Bučkis

Problema tame, kad ji labai atlaidi…ji nesupranta, kodel nepriemu draugo atgal. Ji sako - vistiek buvo tetis. Apie biologini teva mes jau beveik nekalbam, viska jai papasakojau (aishku daug shvelniau ne buvo), tad daugiau neklausineja. As jai ir sakau, kad noriu pachio geriausio techio… Bet panashoka, kad shiuo metu jai atrodo, kad tiktu bet kas, kad tik butu tas tetis…
Ir su tom pirhslybom…ji jau per daug reishkiasi…

Kartais ji pazhiuri i mane tokiom rimtom akim ir pasako: "Galu gale, tu zhadi dar vaiku tureti, ar as taip ir busiu viena?". Nu siuabas…