"+ ir “-” optiniu peliu
Ar opt. mauzams kilimelis reikalingas?
Koki porta geriau naudoti USB ar PS/2?
nemandaugu atsakinet klausimu i klausima jei zmogus nezino. Jei zinotu - neklaustu.
man tarkim irgi idomu kuo gi ta optine pele geresne. girdejau jautrumas didesnis, bet kazin ar tiesa.
Gyvatukė raše:
nemandaugu atsakinet klausimu i klausima jei zmogus nezino. Jei zinotu - neklaustu.
man tarkim irgi idomu kuo gi ta optine pele geresne. girdejau jautrumas didesnis, bet kazin ar tiesa.
na del jautrumo tai nezinau,bet gal tas jautrumas padideja nes pele ne kiek ne stringa ne taip kaip su ratuku nors jis ir svarus vistiek jis retkarciais uzstringa
o kas cia per mousepad"as ???
nu nezinau bet man nusipirkus optine pele tai buvo didelis skirtumas nuo iprastines
stulpas raše:
o kas cia per mousepad"as ???
ka nesi mates tokiu zenkliuku, ar kepsu ar dar kokio kitokio vaikams idomaus brudo, kuri visaip vartant matosi vis kitox paveikslelis, tai cia tox ir maus padas buna, gal 15lt ar kiek ten kainuoja
lawman raše:
gal kas nori pabandyt optiniu mausu per mauspada pavazinet, kuriam keiciasi piesinukai pasukus ji skirtingais kampais? idomu butu paziuret, jei reiketu koki darba daryt ant tokio maus pado, kazkada pas draugeli bandem, tai vaizdelis labai idomus gaovs(pabandykit kas jei nebandet)
isivaizduoju, kad turetu gautis kazhkas idomaus
nu kartais buna, kad stalas stiklinis, arba bent ant jo uzhdetas stiklas - tada irgi optine pele labai graziai bludija, arba ishvis 0 demesio seip pac 3metai, kaip turiu rutulini Logitecha be jokio scroolo, ir tikrai 0 problem
as irgi visu 100% uz optines pats praktijuoju Dexxa ziurkytes. deja, bet viena jau teko vezt i garantini. kairys klavisas pradejo neklausyt ir spaudinetis 3x greiciau nei kad reikia
na bet cia ne optikos gedimas. o keite tai tikrai ilgokai. apie 3 men! bet vis delto pakeite ir dabar vel grazi ziurkyte su raudona akyte tupi ant stalo
Naudoju optine pele apie 1m.,kolkas randu tik +,jautrumas puikus,valyti nereikia,stumdyt gali ir ant savo kaktos padejes,kilimeliai nebutini.Netinka blizgantys pavirshiai,veidrodzhiai ir stiklas,tada mousas nuo proto nushoka
Nu as kiek maciau, ir pac bandziau, tai gal ir patogus daiktas, taciau greiciau pajudinus (staigiai patempus) praranda orientacija. Vat vienas is minusu. Daugiau nezinau
Naudoju optini Microsoft IntelliMouse - vargo nematau. Dirba preciziskai, ne karto nesukvailiojo. Jokie, kaip cia raso, staigus judesiai mano peles is proto nenuvaro.
Zinoma, Logitecho rutulines peles (ypac tos brangesnes) irgi pakankamai geros. Taciau optines privalumas yra tas, kad galima po visa stala varineti, be to galima nusistatyti didesni judejimo greiti ir tokia pele lygiai taip pat tiksliai atkartoja rankos judesius kaip ir prie mazesniu greiciu.
Vienintelis Microsoft IntelliMouse trukumas - per jautrus scrolas.