quattro

quattro

quattro + tokia ziema Apkabinimas Girtas

nelaukiu ziemos pz Cha cha nebuvo ziauriai smagu su rwd ir keliolika cm iki zemes Šypsena

as ir nelaukiu ziemos su FWD Cha cha nors sekancia masina neapsisprendziu ar RWD ar AWD pirkt Cha cha RWD del smagumo skersam praeiti, o AWD del pravazumo Nekaltaso siaip senoji quattro sistema ir belenkokia ziema Apkabinimas

ajajaj pusnys kokios geros Apkabinimasyoutube.com/watch?v=zyz9dWP0WoY

Cha chaBYTWA-smagumo i posuki skersam,bet paziuresiu i ta “smaguma” per blogesnius kelius vaziuot ar kieme apsisukt kur sniego iki bamperio

ziema vadeliojau draugelio a8 quattro 4,2, niekaip neperpratau tos sistemos kaip ji dirba Apsvaigęs atrodo lyg galas varomas, bet ne galas, priprasti reikia jauciu kas del valdomumo Šypsena

RM>vat tas mane ir atbaido nuo RWD Nežinau nes sia ziema jau ne karta i kiema neivaziavau su FWD Cha cha ir siaip baisu buvo,nes koki pora savaiciu is vis keliu nevale tai vaziuoji kol nepristoji,o kai sustoji tada nei pirmyn nei atgal Nekaltas

Studija8 jo,kaifas su 4.2 per pedala dauzyt ant sniego Apkabinimas Šypsena Geraisimenso aiksteleje pamenu tik nupirkus 4.2 pirmam sniegui iskritus pravazinejo ji ir jau nelabai silpnesni motorai ten 4 ratus prasukdavo,uzvaziavau,gaza iki padlagos ir turim skersa audi vaziuojancia,ziurejo studentai akis isverte Cha cha Girtas

geros pusnys youtube.com/watch?v=NDfStJZ1lsM Gerai

sharrasitto-bent jau man vienos ziemos nepakako kad suprsciau kaip ji valdosi,jau dabar galiu pasakyt kad pazystu ta quattro Šypsena Apkabinimas

youtube.com/watch?v=NEZboaVXhcA&feature=relatedileisk cia RWD,ir laukiam pavasario Juokiasi Cha cha

truksta pravazumo,jami grandines kaip senis is mano kiemo,grazu paziureti kaip skorpas ledus ir viska is po ratu kelia Cha cha

kipsas-gerai kad ne traktoriu dar jami kai truksta pravazumo Cha cha

RM>neturiu pafilmaves,bet su grandinemis atejo ir vargo papildomo,eile prasanciu padeti istempt is kiemo Juokiasi

prisideliosi tas grandines kiekviena kart kad is kiemo isvaziuot, manau uzspisantis reikalas

220kw Girtas

Studija8>su siu metu kauno keliais valytais vazinejo pastoviai uzsidejas,kieme belekas,gatveje ne per daugiausiai skiresi Juokiasi

tada nebent, nu aisku dar jei kaime kokiam gyveni tada variantas

Kiemus priziurekit ir su vienu varomu ratu isvaziuosit Juokiasi