quattro
quattro + tokia ziema
nelaukiu ziemos pz nebuvo ziauriai smagu su rwd ir keliolika cm iki zemes
as ir nelaukiu ziemos su FWD nors sekancia masina neapsisprendziu ar RWD ar AWD pirkt
RWD del smagumo skersam praeiti, o AWD del pravazumo
o siaip senoji quattro sistema ir belenkokia ziema
BYTWA-smagumo i posuki skersam,bet paziuresiu i ta “smaguma” per blogesnius kelius vaziuot ar kieme apsisukt kur sniego iki bamperio
ziema vadeliojau draugelio a8 quattro 4,2, niekaip neperpratau tos sistemos kaip ji dirba atrodo lyg galas varomas, bet ne galas, priprasti reikia jauciu kas del valdomumo
RM>vat tas mane ir atbaido nuo RWD nes sia ziema jau ne karta i kiema neivaziavau su FWD
ir siaip baisu buvo,nes koki pora savaiciu is vis keliu nevale tai vaziuoji kol nepristoji,o kai sustoji tada nei pirmyn nei atgal
Studija8 jo,kaifas su 4.2 per pedala dauzyt ant sniego
simenso aiksteleje pamenu tik nupirkus 4.2 pirmam sniegui iskritus pravazinejo ji ir jau nelabai silpnesni motorai ten 4 ratus prasukdavo,uzvaziavau,gaza iki padlagos ir turim skersa audi vaziuojancia,ziurejo studentai akis isverte
sharrasitto-bent jau man vienos ziemos nepakako kad suprsciau kaip ji valdosi,jau dabar galiu pasakyt kad pazystu ta quattro
truksta pravazumo,jami grandines kaip senis is mano kiemo,grazu paziureti kaip skorpas ledus ir viska is po ratu kelia
kipsas-gerai kad ne traktoriu dar jami kai truksta pravazumo
RM>neturiu pafilmaves,bet su grandinemis atejo ir vargo papildomo,eile prasanciu padeti istempt is kiemo
prisideliosi tas grandines kiekviena kart kad is kiemo isvaziuot, manau uzspisantis reikalas
220kw
Studija8>su siu metu kauno keliais valytais vazinejo pastoviai uzsidejas,kieme belekas,gatveje ne per daugiausiai skiresi
tada nebent, nu aisku dar jei kaime kokiam gyveni tada variantas
Kiemus priziurekit ir su vienu varomu ratu isvaziuosit