Quadrant - SGS2
Aki dziuginantys skaiciukai Kas daugiau?
Čia su saviškiu? Galėtų rodyti ir anų taškus…
Overclockintas ir su custom ROM, ar be?
Paprastas, be jokiu “patobulinimu” Bendradarbio SGS 890 surinko.
kas čia?
maniskis 1450-1550 renka
HTC Desire Z?
Jei be “patobulinimu” tada ispudinga.
Antru bandymu 3200+ Gal pirmame bandyme turejo itakos energijos taupymo rezimas.
Nelabai supratau kas cia. Paveiksliuke, paveiksliuke nexus one rodo apie 500, atsisiunciau programa tai mano nexus one parode 1012
nexus one 2.2+
neblogai, tik idomu kaip su zaidimais. Nes maciau youtube, kad SGS2 kartais lagina
O su zaidimais, manau, blogiau. Norejau paklaust ar SGS2 turi ta pacia laginimo (paprastai naudojantis grafine sasaja) problema kaip SGS? Pas SGS problema buvo tame, kad didele (bet ne visa) vidines flash atminties dalis isties buvo vidine flash kortele, o ne greita NAND. Del to tos vidines atminties ir buvo daug daugiau, nei konkurentu telefonuose. Siaip SGS2 apzvalgose vertinamas taip pat gerai, kaip kad seniau buvo vertinamas HTC Desire. Tik zinoma, kad apzvalgos ne visad viska parodo.
O tai kiek baterija laiko? Uztenka 2 ikrovimu dienai?
kolega krauna vakarais ir islaiko per diena, paminkant ir biski muzikos.
Aha skotas Desire Z
SGS lagindavo del netikusios failu sistemos (RFS), bent jau as taip esu girdejes. SGS2 naudoja EXT4. Jokio lago nei zaidimuose nei kur kitur nesu mates. Evio, batarkes darbo dienomis man uztenka 1 dienai, laisvadieniais kai naudojuosi maziau kraunu kas 2 dienas.
Desire is trecio karto surinko 1440 tasku. Cia su oxygen rom’u ir biski paturbintu CPU.