idomi istorija su tuo klebonu visocku kas per qnigas slykstyne su curvomis ir mafijozais male su.da, as tai ta qniga iskepciau, dievo gi nera, o jis tikras istvirkelis
tai tegul iseina is kunigu ir veda, nes jisai melagis, prisiekia,kad nesitratins, o taip daro ir apie koki mes cia mylejimasi galime kalbeti, cia gi tratinimasis, o tos kekses, tai su.das, bet jis gi su mafija susijes slykstyne
O tu galvoji, kad jis vienintelis is kunigu, kuris pas k.ekses lankosi?! Noretum! Del tu banditu… cia jau is vis negerai… Bet…gal jie gerai selpia jo parapija…
as tai, jei atidziau skaitei, ateistas esu skersa ant dievo dedu, bet kodel tie kungai meluoja, as jei buciau kungas, niekadaos nebuciau susijes su mafija ir buciau skaistus
Neskaiciau, kad tu ateistas, bet, kad esi labai piktas, tai pastebejau.O del tu kunigeliu… is tikruju, jei davei priesaika ir prisiekei laikytis celibato bei issizadeti visu kitu malonumu, tai jau buk malonus ir laikykis… Idomu ka nuspres Baznycios teismas?!
as nepiktas, as tik jauciu normalu jausma - nekenciumelagfiu ir istvirkeliu, taip ir reikia, mano nuomone, o pykcio nelaikau, juk, kas pyksta tai s pykcio pukst ir susprogsta
a man tai poxuj ant tu kunigu,jaj ash buciau,ir neka geresnis!ale jie bl saibas neblogai kala,ypac derewniose,ten kaimieciai wisi dawatkos,tai tas saibu negaili aukot,ir wazineja pas mane kaime klebas su mersu baltu,chatoj aparatura tai bbd,o tos seimininkes klebonu kur buna,taj turbut jas ir pa.pi.sa kleboneliai!wot tak zyli byli pa derewniu