Q5 vs A4 Avant

Q5 vs A4 Avant

Audi Q5 2.0T, quattro 6MT 225 Ag/350Nm, 7,4s iki 100 Bagažinė 540l Bazinė kaina: 127.591 Lt Audi A4 Avant 2.0T quattro, 6MT 225 Ag/350Nm, 6,5s iki 100 Bagažinė 490l Bazinė kaina: 138.685 Lt Pasirodė keista, kad Q5 pigesnis. Q5 bus erdvesnis (ir bagažinė didesnė), tačiau, įtariu, A4 vairuosis maloniau?

LS Q5 ne qwatro? Apakęs

Q5 juk nebūna ne awd? Ok, prirašiau dėl visa pikta Šypsena

ne per greit bėgėjasi su tokiais arkliukais A4? Nekaltas

grazios naujos audziuhos Blogai

kazkaip q5 kaina visai Gerai Nekaltas aisku as asmeniskai rinkciausi a4 arba q5 ir sudropint iki normalios masinos aukscio…va net androiduks suprato,kad suv ciulpe Cha cha Blogai

Q5 pigesnė? Vau! bet ką reiškia kėbulo skirtumas, ant bėgėjimosi iš karto matosi Šypsena

darėnas - na, duomenis paėmiau iš audi.de. A4 su tuo pačiu varikliu, bet FWD - 7,0s. Kita vertus - pagreitėjimas iki 100, ne vien nuo variklio, bet ir nuo dėžės priklauso.

isibegejimas iki simto yra daugiau nei niekinis rodmuo Ufff va nuo kokiu 80km/h iki 120km/h Gerai sitie rodmenys ne tik ilgina byrka,bet ir ne viena gyvybe isgelbeja Gerai

Q5 kur kas geriau kaina laikys nei universalas…

as ir buciau uz Q5 Gerai

Q5…auksciau sedi, geriau matai…bortus skaniau valgai…

dr - aš kaip tik buvau parašęs, kad svarbu 80-120, bet po to ištryniau, nes pagalvojau, kad vėl barsitės, kad mieste nėr kur taip važiuot Cha chaLeo - kainos laikymas neaktualu veiklos nuomos atveju. Atpirkimas lygiai tas pats abiejų modelių, nebent vieno spalva balta, kito juoda Cha chaAtsižvelgiant, kad aš daug važinėju užmiesty, Q5 man gali būt kiek per triukšmingas. Testavau tą variantą, kuris buvo iki FL - jau prie 80 km/h aerodinaminis triukšmas girdisi stiprokai.

as tai manau patys zinot uz ka buciau? Cha cha…328i Girtascdn1.carhdwalls.com/wallpapers/bmw/3-series/bm w-3-series-328i-touring-2012-2515-690x390.jpg

Q5 vienareikšmiai, net nebandžius ir nenutuokiant kaip jos važiuoja Cha chaSkirtumas per didelis, kad rasčiau argumentų A4 Nekaltas

Tai kad Q5 buna ne quattro su mechanika. Nauja BMW X5 buvo parasyta, kad bus komplektacija tik galu varomu. Gamintojai supranta, kad 90% tokiu masinu is miesto neisvaziuoja Cha cha

gamintojas nesigilina,gamintojas supranta,kad tai vieta,kur galima uzklat Pinigai Cha cha

quattre - skirtumas ko tokio? Bagažinės turio tai taip, o ko dar? dr - trečiukas 328xdrive bazinė kaina 145.270, viduje man jis atrodo pigiau nei A4, išorė, čia jau kiekvieno asmeninės nuostatos, bet man asmeniškai stebėtina, kaip galima buvo sukurt tokį nesimpatišką, nesportiškai atrodantį auto. Nors pažiūrėjus į naują Ghibli, gal tos tapyro nosys tampa mada?

bemsas - pasirodo iš tiesų, Q5 paleido vieną modėlį be quattro, tai 150 ag dyzelis su mechanika. Visi kiti modeliai dar vis su awd.