Q: Radiatorius

Q: Radiatorius

kaip sakot ar apsimoka pilti ten kazkoki "Stop leak" ar deti kazkokias tabletes, jei radiatorius leidzia truputi. Ar jau geriau neprasidet ten su tais sudais, neva tai nepades ir varyt taisyt rimtai jau…?
leidzia tai kazkur per 4000 km koki litra dapyliau… matosi kad vienoj vietoj biski rasoja…
nenoriu prisidaryt po to problemu ten su tais "stop leak…"

Nenori problemu tai ir nepilk Cha cha Cha cha Cha cha

jei rasoja per metala yra vietu kur shaltu virinimu sutvarkys, jei rasoja per plasmase irgi sutvarkomas dalykas shiu darbu kainos apie 80lt.
o tabletemis visokiomis nelabai pasitikiu, aushinimo sistema greitai uzsikemsha ir gali nujausti kokios pasekmes laukia
p.s. cia tik mano nomuone

manau del 1L per 4000km tikrai neapsimoka tu brudu piltAš nekaltas

nu tie 4000km tai buvo pas mane per 2 men kazkur, tai mano manymu tai biski daug litras per du men…

kurioj vietoj pas tave leidzia ta vandeni? Jei is po issipletimo bakelio (kai buna saltas variklis) tai ta problemele gali nesunkiai susitvarkyti. Pas BMWus daznai toks bajeris buna. Ten reikia pakeisti dvi tarpines (jos kainuoja apie 15 lt). O jei leidzia kur nors per viduri radijatoriaus, tai bus problemos, nes jis aliuminis.

jei Vilniuj-tai taisyti siulyciau buvusiam taksi parke, netoli stoties…man uz 20Lt sutaise prakurusi radiatoriu Šypsena +20 uz isemima, mat pati siimt nepasiryzau Cha cha
siulau susiremontuot-ramiau bus vazinetis Mirkt

leidzia tai per vidury radiatoriaus… bent jau taip man atrodo…Liūdna

ne, Kaune… gal kas zinot kur tvarko Kaune normaliai?

o tu gerai isitikink. Kai uzkursi salta varikli atsidaryk kapota ir paziurek ar desiniam kampe po apatine slanga nebega antifrizas. Zinok daznai taip buna

ne, prie slangu as jau ziurejau, ten sausa… o va radiatorius pats toks padrekes kampe apatiniam ir matosi nubeges toks kaip takelis padziuves… aisku tas takelis vis sudreksta tikriausiai kaip vaziuoju…

man irgi leidzia, civice, bet i galva neimu, dapilu frizoanti ir gerai Šypsena

[quote]
saulius raše:

man parode toki zmogeli kuris (arba jo firma) RADONAS vadinasi. Isikure jie prie pasukimo i klinikas kampo… ten tokia didele iskaba… gerai sutvarke ir svarbiausia greitai, tik teks paciam radiatoriu issiimti ir jam atvezti…

As pries pora savaiciu sekmadieni pramuses radijatoriu buvau. Varztas is kazkur i ventiliatoriu pakliuvo. O nuvaziuot po keliu valandu dar reikejo ~200 km. Tai ka, sekmadienis, nieks nedirba. Su draugu isemem radijatoriu ir patys uzlitavom. Svarbu tik, kad varinis butu, nes aliumininius nelabai iseina (bet tvarko ir juos) paciam sulituot. Visas darbas: 4 varztai, pora slangu, radijatoriaus nuvalymas aplink skyle, litavimas ir uzpildymas. Susisukom maziau nei per 1 h.

Na as silkei tai su epoksidke klijavau,nakciai isemiau - ir normaliokas,pora savaicius atlaike Šypsena.Veliau vel pradejo truputi kapset,tai kazkokio lenkisko brudo uz 8 ar 9 lt. susipyliau. Praejo kokie keli menesiai,nusiskundimu neturiu… Aš nekaltas
2AlusnAlus

jei uz 80 litu tei gali susirast “nauja” Šypsena

O aš kažkada į OPEL REKORD supyliau tokį žalią tirštą skystį,rodos GOLDEN EAGLE vadinosi…Ir gan stiprus praleidimas radiatoriaus apačioj dingo.Po 2 metų taip acitiko,kad ardžiau tą opelį į smulkias dalis,ir nieko blogo aušinimo sistemoj nepastebėjau.Taip kad šitą skystį galiu rekomenduoti.

Nepatarciau pilti jokiu stop nes uzkis ir peciuka ir ant visu sieneliu kaupesi tie vadinami klijai.

nu va, supyliau ten kazkokio "stop leak" ir nustojo drekti… nereikejo ten ardyt nieko…