Q priekinio stiklo keitimas?

Q priekinio stiklo keitimas?

Tai va, teko ir man susidurti su tokia problema,nupirkau auto su trukusiu priekiniu stiklu Liūdnas Gal kas gali patarti kur galima butu pasikeisti greitai ir kokybiskai Nekaltas ir kiek daugmas kainuotu.Auto BMW525 89m. Busiu dekingas uz gera patarima Labas

Savas stiklas ir iš firmos imsi. Nueik į topikus, kur dragų sąrašas, ten Evelkas nuolaidas AB daro, keičiau pas juos vasarą.

o kiek tau kainavo? jei ne paslaptis Nekaltas ir per kiek pakeite?

Atvežiau savo stiklą, tai pakeitė per gerą dieną. Kainavo lyg tai apie 200 lt.

cia su viskuo turi omeny…

Stiklas su guma ar klijuotas ?

verkiu gatvej keiciau pries pora metu: stiklas ~130 darbas ~80 lt.

Krabai, a ko 518 nepirkai? Šypsena

Klijuotas stiklas, plius papildomai reikėjo plastmasiukų ant kurių apdaila buva pirkti.

aisq jai klijuotas tai reikai duoti zmonems kas tuo uzsiima ir turi tam skirtus yrankius, o jai stiklas tvirtinamas guma tai 10 min darbas ishimti ir ideti reikai tik shniuro ir atsuktuvo Šypsena

Orionas rase: Krabai, a ko 518 nepirkai? JuokiasiNu Nu, Juokiasi penktas bolidas su 1,8 varikliu? ir kaip tu manai pescias ji turbut aplenktum Cha cha Cha cha.2,5 tai jau sis tas,is pradziu ziurejau 3,5,o tai aparatas bet pgal kaina jo neikandau,tuo labiau kad toki aparata neuzdrosta Vilniuje sunkoka rasti. NekaltasTarp kit ko klausimas,kaip man gauti maza lipala banginiu?reiktu uzklijuoti Mirkt Nekaltas

Ziuriu Krabass iesko stiklo savo auto… Tavo dar puse velnio!!! Paziurek i mano Apakęs Papusi ir subires Nežinau Vargse mano Sylvija, nieks ja nesirupina Žliumbia

Krabytee rase: Ziuriu Krabass iesko stiklo savo auto… Tavo dar puse velnio!!! Paziurek i mano Papusi ir subires Vargse mano Sylvija, nieks ja nesirupina prizadu per visa banga pasitaisyti ir si savaitgali uzsiimti tavo auto Gėlė

orion ■■■■■■ Cha cha

Bleizas rase: Orion rašė: Krabai, a ko 518 nepirkai? orion ■■■■■■ Maladec geras pasakymas Cha cha Cha cha Cha cha Juokiasi

vat todel ir negaliu nuo pesciuju atsiginti lenkia ir lenkia visi, vot bjaurybes, a?

Krabass rašė: Orionas rase: Krabai, a ko 518 nepirkai? Nu Nu, penktas bolidas su 1,8 varikliu? ir kaip tu manai pescias ji turbut aplenktum. vat todel ir negaliu nuo pesciuju atsiginti lenkia ir lenkia visi, vot bjaurybes, a? Keisk bolida bo tai kancia Cha cha Baisu

Jei savaite ankščiau būčiau suveikus stikliuką su įstatymu AURTOVER LIETUVA už 150 Lt, bet padovanojau giminaičiui. (Turėjau laimėjus sąskaitėlę toje firmoje).

Jei savaite ankščiau būčiau suveikus stikliuką su įstatymu AURTOVER LIETUVA už 150 Lt, bet padovanojau giminaičiui. (Turėjau laimėjus sąskaitėlę toje firmoje). Vajei butu saunu Cha cha Cha cha,bet tai kai visad as pavelavau Nustebęs