Q pranasumas

Q pranasumas

kai daznai megstu pavaziuot i gamta savaitgaliais pakept mesos ir Taurė,plius jei uzvercia sniego panasiai,vaziavimas patampa malonumu tokiais keliais,o kas is draugu vaziuodavo su kitokia technika (varomuju ratu),sunkiai sekdavosi Cha cha

kokius 6metus tokiu keliu nesu mates

matyt kaimo neturi Cha cha

ir aš pamenu tik vaikystėje tokius kelius Nekaltas

retokai tenka pasidziaugt tokiu malonumu… bet tikiuosi sita ziema bus sniegingesne Gerai

sia ziema organizuojames i kedainiu aerodroma palekt daugiau auto kai pasnigs Apkabinimas

turbut neteko paciam vaziuot tokiais keliais Nekaltas bet esu kazkada itaikes i nevazineta misko keliuka. nzn, kvatro tikrai nereikalingas jeigu vaziuoji vienodu greiciu. sustot sustoji. pajudet - kuo maziau gazo ir graziai pradedi riedet Nekaltas tai nx tas kvatro su dvigubom kuro sanaudom? a? Piktas

O as tokiam kelyje buvau 200q pasodines Cha chaSu vasarinem padangom ŠypsenaTiesa, be traktoriu issiropsciau lauk, ir dar kitus istraukiau Taipkvatro pauer Taip Gerai

trulikas-litra primesk ant q,o ne dvigumas sanaudas Cha cha

siaip jei ne Kvankt? Kiaulė Girtas esi, tai su bet kokia varanciuju ratu sistema issikapanosi. efke buvau su sypais purve pasodines. priekis slidineja ir nei krust. sone traktorius, o kitoj pusej ikalne. simiora buvau priekiniais ratais ant borto uzvares ir galas ant ledo. visos masinos stovejo — o mano simiora | per pati viduri. sikna slysta, nieko padaryt negaliu. issikapanojau Ufff

trulikas-atvazinejes su n auto,4wd sistemos neatstos niekas,sutik Mirkt (nei padangos nei nei dar koks bbs),aishku,vaziavimo sugebejimai turi ytakos,bet kai sniego iki papu puraus ir ykalnes salam maleikum,tai daug kas is draugu prie sodybos kalno paskutinio stodavo ir net nebandydavo vaziuot Cha cha

Gerai Gerai Geraiauto.delfi.lt/autonews/article.php?id=25829571

Gerai

bet trulikas tai man atrodo kartais tokias pievas paisto…

kuda tam “kartais”… Cha cha

lrytas.lt/-12585504941257075057-%C5%A1un%C4%AF-nuo-tilto-nu met%C4%99s-vaikinas-pasidav%C4%97-policijai.htmIr tada geris nugalejo blogi Linksmybės Tūsas Valio

seniau, kai ziemos ziemiskos budavo, kiekviena vakara “organizuodavomes” ant ekrano mariu Gerai ot laikai buvo Cha cha Apkabinimas bent kas antra ziema tokia butu… uzpernai isvis neteko uzlipt, pernai truputi pasivazinejom…

linkas kažkoks kreivas

Tai rytinej LT dalyje, dar buna ir to salcio… ir ledo… O pajury ŠpygaPo kose pabraidom kelias dienas, ir ziema pasibaigia.