Q: Naujoviski dzipai ar senesniu modeliu dzipai

Q: Naujoviski dzipai ar senesniu modeliu dzipai

nezinau kodel,bet man wisai negrazu kai prawaziuoja koks naujowiskas dzipas!O kai koks senesnio modelio nu toksai trantukas tai ish karto linxmiau net akiai!o kokia jusu nuomone?pwz. mes turime 2 dzipus ir abudu yra seni ir liabai faini!Tokie iskelti kaip traktoriukai!Wiena toyota land cruzer o kitas wrangleris! Laimingas

tai kodel i savo auto.banginiu anketa idejau "naujovisko" land cruizerio foto ? Cha chaDD

nes neradau kitokio Cha cha

Asmensikai man nera jokio malonumo ziureti i koki apipiuvusi, sena benzo siurbika. Jei sakai kad tau negrazus naujo modelio visureigiai tai turbut niekad nematei amerikieciu gamybos aparatu Kietas

nu tai jei bychas turi wrangleri tai manau kad mates tu dzhipu. O shiaip manau skonio reikalas . Nors tikrai turiu pastebejima kad bent jau dizaino atzhvilgiu amerikonai , bent jau man labiau ishsivyste

na joooo

o man kajp tyk sejle nuwarwa kajp prawazhiuoja kox landcruiseris naujas Apakęs

Isdalies sutinku. Nauju dzipu su geru pravazumu nebekuria ir naujoviniai dzipai labai panasus jau i lengvases masinas, ir skirti vazineti tik gerais keliais, beeleje jie sugriutu(cia aisku nevisi 100%)

Žiurint kam tas visureigis naudojamas, jeigu aš turėčiau kokį naują "parketniką" tikrai būtų gaila lįst i kokią nors brastą, arba dar kurnors, o dėl jų patvarumo tai velnias žino…Jeigu naują visureigį ruošti off-road’ui nemananau, kad jis nusileistų seniems. Man asmeniškai irgi maloniau kaip pravažiuoja senas visureigis…

tai ir norejau pasakyti…Cha cha ydomiau ziureti…Cha cha

Žiūrėti tai žiūrėti, o kaip tenka po tešlynes pasimalt… Gerai

teisingai! ash irgi taip sakau!!! Laimingas
o man patinka kai waziuoja toks purwinas purwinas dzipukas!

Kietas

Jo, gražu kaip visureigis visas apdrėbtas purvais, ir iš po purvų retai kur bematysi tikrą spalvą. Jėga! Mirkt

aha man irgi ziauriai patinka,nes atrodo tikrai krutai ir tada galima jau sakyti,kad tai yra tikras dzipas,o ne koks zaisliukas!!!

p.s. oops ash cia atrodo wiena tarp bernu Drovus

OT: o ką tau tarp bernų blogai? Gal tu ne tų pakraipų? Liežuvis

nu tu…Juokiasi

o tarp bernu man tai wisai neblogai…Juokiasi
tajp silta!Juokiasi