Q: kuri geriau atrodo?

Q: kuri geriau atrodo?

Šiandien mačiau du chamukus su bimbalu šaldytuvo spalvos, bet baltas buvo pzdc, net akį rėžė, pasirodo uždažė baltai praktiškai viską… Čia biški “pamontavau” Kuri geriau atrodo, ką?

jei slept rankeneles taj visas o su moldingais atrodo zemesne vizualiai Šypsena vat mano nuomone

Cha cha jei taip nudažysi, tai nekas Cha cha jei gražiai, įskaitant ir slenkstį, + raudonos lemposgale, mažu visai ir nieko Nekaltas

man asmeniskai su moldingais geriau atrodo

Siuo atveju apatine geriau atrodo, bet jei butum su fotozopa pasistenges - butu atvirksciai ŠypsenaSaldytuvai rulz Juokiasi

Tai va dabar man atrodo, kad pas anuos chamukus ir slenkstis buvo baltas, plius priekiniai posūkiai permatomi ir tamsintos galinės lempos…\Na galinių netamsinsčiu, biški į golfinį tiuningą užneša, bet balti priekiniai pusė bbio. 2 Evil_Doer Sakai Nekaltas, kažkaip man irgi…

2 Kosmoz tingiu montuoti, pasitelk vaizduotę…

apatine Taip

Na jooo, viršutinė kažkokia tai kaipo albinosas patmapa Nežinau

• rankenėlės+juodi langai. O galinės lempos būna ir pirktinės raudonos su baltais posūkiais Šypsena

Na tos pikrtinės tai pzdc kaip gerai atrodo, bet tik ne su laku juodu užpirdolinti… O ką rankenėlės? Tipo baltos geriau?

paveiziek

kas gali buti jei vaziuojant masinoj kazkas sprogo ir neuzsikuria?yra dujos.buvo ta apsaugine guma nusovus.idejau kita,bet vistiek nesikuria

beje, su laku irgi galima super padaryti, odnako reik žinoti, kaip Mirkt

Orionai, geriau man pasiūlyk pas ką nulėkti, kad vietoj rudžių lopus iš plastiko indėtų…

Nekaltas Yra Vilniuj tokia firmelė ‘Ratdirbys’ Cha cha ima už detalę ~350-500 lt Apakęs, vienok eilės pas juos ~3 mėn į priekį Nekaltas

Baltai spalvai nesamone viska nudazyti baltai,turi buti ir juodo,tada isryskina balta spalva.