Q: kuri geriau atrodo?
Šiandien mačiau du chamukus su bimbalu šaldytuvo spalvos, bet baltas buvo pzdc, net akį rėžė, pasirodo uždažė baltai praktiškai viską… Čia biški “pamontavau” Kuri geriau atrodo, ką?
jei slept rankeneles taj visas o su moldingais atrodo zemesne vizualiai vat mano nuomone
jei taip nudažysi, tai nekas
jei gražiai, įskaitant ir slenkstį, + raudonos lemposgale, mažu visai ir nieko
man asmeniskai su moldingais geriau atrodo
Siuo atveju apatine geriau atrodo, bet jei butum su fotozopa pasistenges - butu atvirksciai Saldytuvai rulz
Tai va dabar man atrodo, kad pas anuos chamukus ir slenkstis buvo baltas, plius priekiniai posūkiai permatomi ir tamsintos galinės lempos…\Na galinių netamsinsčiu, biški į golfinį tiuningą užneša, bet balti priekiniai pusė bbio. 2 Evil_Doer Sakai , kažkaip man irgi…
2 Kosmoz tingiu montuoti, pasitelk vaizduotę…
apatine
Na jooo, viršutinė kažkokia tai kaipo albinosas patmapa
- rankenėlės+juodi langai. O galinės lempos būna ir pirktinės raudonos su baltais posūkiais
Na tos pikrtinės tai pzdc kaip gerai atrodo, bet tik ne su laku juodu užpirdolinti… O ką rankenėlės? Tipo baltos geriau?
paveiziek
kas gali buti jei vaziuojant masinoj kazkas sprogo ir neuzsikuria?yra dujos.buvo ta apsaugine guma nusovus.idejau kita,bet vistiek nesikuria
beje, su laku irgi galima super padaryti, odnako reik žinoti, kaip
Orionai, geriau man pasiūlyk pas ką nulėkti, kad vietoj rudžių lopus iš plastiko indėtų…
Yra Vilniuj tokia firmelė ‘Ratdirbys’
ima už detalę ~350-500 lt
, vienok eilės pas juos ~3 mėn į priekį
Baltai spalvai nesamone viska nudazyti baltai,turi buti ir juodo,tada isryskina balta spalva.