Q: Kur laikot gesintuva?
Viskas gerai, pakol gerai… butu vieta patogi salone, nedvejodamas deciau gesintuva po ranka
gali but problema jy pasiekti kai bagazhine bus pakrauta
nu nieko sau pas mane gesintuvas visada bagazinej numestas ir ner jokiu problemu:/
Manau kaip ir pas dauguma metosi bagazineje
Jo geras klausimas … reiktu pasiziuret kur tas gesintuvas pas mane. kad yra tai tikrai bet kur??? va kur klausimas…
koki dar gesintuva
o jei jau kas turi, tai zinoma reikia laikyti prie saves, kad jei ka, tai bent save uzsigesintum.
na kad naujose taisyklese zodis gesintuvas minimas tik 1 karta
[quote]
279. Eisme dalyvaujančioje motorinėje transporto priemonėje (išskyrus motociklą be šoninės priekabos) turi būti avarinio sustojimo ženklas, gesintuvas ir vaistinėlė
Salia vairuotojo sedynes. Telpa, bet nedidelis. Karta kai eme svilti tevo masina, puoliau i bagazine (kur tevas tradiciskai laiko gesintuva) - jbtvjmt - uzrakinta, taigi pas ji ne centrinis , tada atgal, rakciuku ieskot, po to vel i bagazine, atsirakinu, issitraukiu gesintuva… Kol as taip ten-atgal meciausi, xebryte su limonadu uzgesino ta slangagali, kurs nuo kazkur atsoko, "kelnese" istrigo ir uzsidege. Tada ir primeciau, kad bagazinej laikyt gesintuvo neapsimoka…
Siaip as irgi laikau bagaznike, dar nepasimokiau.Bet… kiek pamenu senose KET rase, kad gesintuva laikyti bagazineje draudziama. Ir tai priskiriama prie smulkiu pateidimu (baudele iki 40 lituokliu).
Kaip naujose raso? O gal mentai i tai nekreipia demesio?
Keleivio puseje uz slenkscio yra specialus tvirtinimas, patogu gana
hashe
Jo, geriausias būdas
Ir nesimaišo, ir jei prireiktų išimt visad nesunku.
mes bagazinei, pritvirtine tuo raisteliu… o atsarginio rato pas mumis bagazinei nera
va ta vieta ishties niabloga, ale koks gesintuvas ty kokio dydzio, kiek litru teisyngiau ar kaip cia jei didesnis-netelpa, o is gesintuvo bagazhynej naudos vienok nedaug, geriau salone turet, bent jau mano nuomone.
shalia vairuotojo sedynes ir slekscio kur yra tarpas. visad po ranka. ir tikrai zinau,kad veikia
gal pasirodysiu keistas vairuotojas bet veziojuosi 2 gesintuvus viena prie savo sedynes kita bagazinej liudna patirtis daro savo. seip jei pirksiu masina tai tik su automatine gesinimo sistema 2 sekundes ir as jau vartausi putoce
pas mane salia sedynes, tarp masinos sono ir sedynes yra toks tarpelis ir jis ten graziai guli sau ir prireikus galima pastvert ir ka nors gesint
As gesintuva laikau bagazinej(prie atsarginio rato).
po sedyne vairuotojo(pakabintas virshum)
na siaip mes tokio neturim,nes nx jis reikalingas?as nemanau,kad tokiu mazu gesintuveliu uzgesintum gaisra masinoj…beje bagazinej yra nekokis sumanymas,nes jei jau turi,tai turek po ranka,o ne kazkur toli