Q: koks tikslas per puse tamsinti stiklus ???
Taip daro visokie zasinai
offroad rašė:
Tai gal jis klausia PUSE lango kai tamsina

o ne galinius langus

.??? Ten psihai mol priekiniu negalima tai nors ju puse uztemdo

O jei del galiniu langu tamsinimo spickas isdeste minty.

spickas gerai suprato mano minti…
Cia gal pacukai prakrapshto stiklo kampa kad vaidrodely geriau matytu, ar kaip…
Tai gal jis klausia PUSE lango kai tamsina o ne galinius langus
.??? Ten psihai mol priekiniu negalima tai nors ju puse uztemdo
O jei del galiniu langu tamsinimo spickas isdeste minty.
spickas rašė: komentaras
1.jei wisi galiniai langaj tamsinti - masina nepersisviecia isilgai ir is priekio nesimato vairuotojo veido - jei esi kox komplexuotas ar "outlaw" zmogus (neturintis $ nusipirkt pilno tamsinimo leidimui)-tai ypac aktualu
privaziuoju is sono ir pasiziuriu i ta kompleksuota veideli :D:D:D
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas. vis tiek pagrinde kaista priekines sedynes 
3.jei nori pamiegot ar … ant galines sedynes (arba jas atlenkes) tai niex tawes nematys ir neprizadins
pridesiu :D:D:D:D:D
4.slepia palangej isuktas kolonkes
bet garso plevele nenuslopina 
sejp nesu didelis tamsiu langu fanas, bet jei jau buwo kai pirkau auto (geros kokybes pleve), tai nx nulupinet…
vat pas many buvo astra universalas - tai akvariumas plotnas… uzhtamsinau langus, tai smagiau pasidare. Kitas dalykas - nieko negali bagazhinej numest - bo taip ir shviechia, prasosi paimama. o kai uzhtamsini, tai vis ne taip i akis krenta. kas del sedanu - nu tai irgi nesinori kad visi matytu, bei shiaip tamsiau mashinoj…
o shiaip pagrindine priezhastis - kad nebluktu galine sedyne
1.jei wisi galiniai langaj tamsinti - masina nepersisviecia isilgai ir is priekio nesimato vairuotojo veido - jei esi kox komplexuotas ar "outlaw" zmogus (neturintis $ nusipirkt pilno tamsinimo leidimui)-tai ypac aktualu
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas.
3.jei nori pamiegot ar … ant galines sedynes (arba jas atlenkes) tai niex tawes nematys ir neprizadins
sejp nesu didelis tamsiu langu fanas, bet jei jau buwo kai pirkau auto (geros kokybes pleve), tai nx nulupinet…
spickas rašė:
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas.
nu vat spickas ir atsake i tavo klausima!
Na as mieste dafiga matau visokiu perpus tamsintu tacku. Ir niekaip nesuprantu, koks tikslas. Autobusiukus ir ilgus Passat"us dar suprantu (na mol gal verslininkai tavara vezioja), bet kitos masinos.
Pats uz vairo matais, saule vistiek per sona sviecia, tai kokio velnio reikia uztamsint kaip lavonvezi???
Labai noreciau, kad man tai paaiskintumet…
P.S. kai visus tamsina, tai cia man klausimu nekyla
Tau matyt ner iskale lango ir islupe kolonkiu, kad taip klausineji
Mr.Nobody rašė:
Na as mieste dafiga matau visokiu perpus tamsintu tacku. Ir niekaip nesuprantu, koks tikslas. Autobusiukus ir ilgus Passat"us dar suprantu (na mol gal verslininkai tavara vezioja), bet kitos masinos.
Pats uz vairo matais, saule vistiek per sona sviecia, tai kokio velnio reikia uztamsint kaip lavonvezi???
Labai noreciau, kad man tai paaiskintumet…
P.S. kai visus tamsina, tai cia man klausimu nekyla
martinez rašė:
Tau matyt ner iskale lango ir islupe kolonkiu, kad taip klausineji
================================
Pas mane visi tamsinti ir lango niekas nedauzo, o gumas issipjauna
Vis jaukiau vazineti kai uztamsinti galinis ir galiniai soniniai stiklai( cia tiems kurie turi per mazai znakomu policijoje )
LEXUSS rašė:
Vis jaukiau vazineti kai uztamsinti galinis ir galiniai soniniai stiklai( cia tiems kurie turi per mazai znakomu policijoje )
o gal tu cia rimtai???
nu isvis gerai kaip visi uztamsinti langai na aisku priekinio nereikiabet pas viena golfa berots 2 maciau kad ir tas buvo iki puses balta juosta uzlipdytas kaip jis mate tai neissivaizduoju…