Q: koks tikslas per puse tamsinti stiklus ???

Q: koks tikslas per puse tamsinti stiklus ???

Taip daro visokie zasinaiKietas

offroad rašė:

Tai gal jis klausia PUSE lango kai tamsinaApakęsApakęsApakęsApakęs o ne galinius langusApakęsApakęsApakęs.??? Ten psihai mol priekiniu negalima tai nors ju puse uztemdoCha chaCha chaCha chaCha cha
O jei del galiniu langu tamsinimo spickas isdeste minty.Cha chaCha chaCha cha

spickas gerai suprato mano minti…

Cia gal pacukai prakrapshto stiklo kampa kad vaidrodely geriau matytu, ar kaip…

Tai gal jis klausia PUSE lango kai tamsinaApakęsApakęsApakęsApakęs o ne galinius langusApakęsApakęsApakęs.??? Ten psihai mol priekiniu negalima tai nors ju puse uztemdoCha chaCha chaCha chaCha cha
O jei del galiniu langu tamsinimo spickas isdeste minty.Cha chaCha chaCha cha

spickas rašė: komentaras

1.jei wisi galiniai langaj tamsinti - masina nepersisviecia isilgai ir is priekio nesimato vairuotojo veido - jei esi kox komplexuotas ar "outlaw" zmogus (neturintis $ nusipirkt pilno tamsinimo leidimui)-tai ypac aktualu :smiley: privaziuoju is sono ir pasiziuriu i ta kompleksuota veideli :D:D:D
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas. vis tiek pagrinde kaista priekines sedynes Liūdna
3.jei nori pamiegot ar … ant galines sedynes (arba jas atlenkes) tai niex tawes nematys ir neprizadins :smiley: pridesiu :D:D:D:D:D
4.slepia palangej isuktas kolonkes :smiley: bet garso plevele nenuslopina Liežuvis
sejp nesu didelis tamsiu langu fanas, bet jei jau buwo kai pirkau auto (geros kokybes pleve), tai nx nulupinet… :smiley:

vat pas many buvo astra universalas - tai akvariumas plotnas… uzhtamsinau langus, tai smagiau pasidare. Kitas dalykas - nieko negali bagazhinej numest - bo taip ir shviechia, prasosi paimama. o kai uzhtamsini, tai vis ne taip i akis krenta. kas del sedanu - nu tai irgi nesinori kad visi matytu, bei shiaip tamsiau mashinoj…
o shiaip pagrindine priezhastis - kad nebluktu galine sedyne Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

1.jei wisi galiniai langaj tamsinti - masina nepersisviecia isilgai ir is priekio nesimato vairuotojo veido - jei esi kox komplexuotas ar "outlaw" zmogus (neturintis $ nusipirkt pilno tamsinimo leidimui)-tai ypac aktualu Cha cha
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas.
3.jei nori pamiegot ar … ant galines sedynes (arba jas atlenkes) tai niex tawes nematys ir neprizadins Cha cha
4.slepia palangej isuktas kolonkes Cha cha
sejp nesu didelis tamsiu langu fanas, bet jei jau buwo kai pirkau auto (geros kokybes pleve), tai nx nulupinet… Cha cha

spickas rašė:

1.jei wisi galiniai langaj tamsinti - masina nepersisviecia isilgai ir is priekio nesimato vairuotojo veido - jei esi kox komplexuotas ar "outlaw" zmogus (neturintis $ nusipirkt pilno tamsinimo leidimui)-tai ypac aktualu Cha cha
2.kai saule sviecia - ne taip ikaista salonas.
3.jei nori pamiegot ar … ant galines sedynes (arba jas atlenkes) tai niex tawes nematys ir neprizadins Cha cha
4.slepia palangej isuktas kolonkes Cha cha
sejp nesu didelis tamsiu langu fanas, bet jei jau buwo kai pirkau auto (geros kokybes pleve), tai nx nulupinet… Cha cha

nu vat spickas ir atsake i tavo klausima!

Na as mieste dafiga matau visokiu perpus tamsintu tacku. Ir niekaip nesuprantu, koks tikslas. Autobusiukus ir ilgus Passat"us dar suprantu (na mol gal verslininkai tavara veziojaŠypsena), bet kitos masinos.
Pats uz vairo matais, saule vistiek per sona sviecia, tai kokio velnio reikia uztamsint kaip lavonvezi???

Labai noreciau, kad man tai paaiskintumet…

P.S. kai visus tamsina, tai cia man klausimu nekylaŠypsena

Tau matyt ner iskale lango ir islupe kolonkiu, kad taip klausineji Šypsena

Mr.Nobody rašė:

Na as mieste dafiga matau visokiu perpus tamsintu tacku. Ir niekaip nesuprantu, koks tikslas. Autobusiukus ir ilgus Passat"us dar suprantu (na mol gal verslininkai tavara veziojaŠypsena), bet kitos masinos.
Pats uz vairo matais, saule vistiek per sona sviecia, tai kokio velnio reikia uztamsint kaip lavonvezi???

Labai noreciau, kad man tai paaiskintumet…

P.S. kai visus tamsina, tai cia man klausimu nekylaŠypsena

martinez rašė:

Tau matyt ner iskale lango ir islupe kolonkiu, kad taip klausineji Šypsena

================================

Pas mane visi tamsinti Šypsena ir lango niekas nedauzo, o gumas issipjauna Cha chaCha chaCha cha

Vis jaukiau vazineti kai uztamsinti galinis ir galiniai soniniai stiklai( cia tiems kurie turi per mazai znakomu policijoje )

Cha cha Cha cha Cha cha

Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

LEXUSS rašė:

Vis jaukiau vazineti kai uztamsinti galinis ir galiniai soniniai stiklai( cia tiems kurie turi per mazai znakomu policijoje )

Cha chaCha chaCha cha Gerai

Aš nekaltas o gal tu cia rimtai??? Aš nekaltas

nu isvis gerai kaip visi uztamsinti langai na aisku priekinio nereikiabet pas viena golfa berots 2 maciau kad ir tas buvo iki puses balta juosta uzlipdytas kaip jis mate tai neissivaizduoju…

tokie ir taip nezhiuri kur vazhiuoja Cha cha

maziux rašė:

nu isvis gerai kaip visi uztamsinti langai na aisku priekinio nereikiabet pas viena golfa berots 2 maciau kad ir tas buvo iki puses balta juosta uzlipdytas kaip jis mate tai neissivaizduoju…