Q: Kokiais kvepalais kvepinates?
ar turite kazkoki pastovi kvapa ar daznai keiciate,experimentuojate?
As naudoju dvejus kvepalus:
ISSEY MIYAKE “LEAU D
ISSEY POUR HOMME”
ir Giorgio Armani "Acqua di gio"
bent nusprendziau pabandyti nauja kvapa,nusipirkau GIVENCHY “py FRESH”
Labai labai patinka kvepintis dovanotais… Kartais įsisuku ir į vyro, bet tik kai kuriuos… Labai nepatinka, kai reikia dovanotus išmesti… O būna ir taip
Na, bet dėl skonio nesiginčysi…
Reikia rinktis drauges, kurios turi skonį ir dovanoja gerus kvepalus
Niu tokia tema jau buwo . Bet pasikartosiu:
DAVIDOFF “Cool water woman” ir RALPH “Ralph Lauren” .
Labai megstu gaiwius kwepalus.
Gabriela Sabatini Wild Wind - for men aishku
Chanel Platinum Egoiste
o as turiu daug kvepalu, tik labai mazai geru. megstamiausi tokie, kuriuos turiu t.y. visus kvepalus gavau dovanu. megstamiausi buvo givenchy extravagance, bet baigesi
liko lasas kokiam baliui dar. o paciai pirkt, labai gaila pinigu
Beje, pastebejau, kad dauguma vyru yra pamege viena ir ta pacia kvepalu rusi - “mauvaise ch?vre en sueur d’odeur”
Mes su vyru abu Kenzo Jungle fanai. Jis - vyrishkus, o ash moterishkus kazhkaip taip gavosi - kai susipazhinom jau tuomet abu jais kvepinomes.
ne visai. Tai yra "Smirdantis prakaituotas ozys"
Man gaila pinigu kvepalams (gal jei daugiau uzdirbciau ir negaileciau), todel kvepinuosi tik ‘Dzinats’ firmos “kvepalais”.
Mano mylimiausi - Cristian Dior “Diorissimo”
Man juos pagal užsakymą draugai specialiai iš Paryžiaus parvežė, nes čia Lietuvoj kvepalų kainos nerealios
Dabar jau nedaug liko, o ir niekas nežada į Paryžių važiuoti, tai pačėdinu kokioms nors svarbesnėms progoms, o kiekvieną dieną kvėpinuosi įvairiais tualetiniais vandenimis (priklausomai nuo nuotaikos)
Dabar kvepinuosi su CK ‘sheer obsession’, nors ir nera jie mano megstamiausi…Bet juk dovanos neismesi…
“Christobal” ir “Carolina Herera” , nuo nuotaikos priklauso, kuri renkuosi. Arba diena viena, vakare - kita. Po baliaus is vis negaliu pakesti jokiu kvepalu
o vyriski Armani - alpstu.
GRIGIO PERLA “TOUCH” -
Pinigu geriems kvepalams negalima gaileti,geriau menesi nepirk sokolado ir susitaupyk,bent 25ml
o as pasiguosiu, kad savo megiamus net ABU kvepaliukus pabaigiau… Hugo Bosso raudonus ir AVONo Selebre… o taupyti, kad nusipirkciau dar daug reikia…
vuo…
As tai megstu su kvepalais eksperimentuoti. Siaip jau megstu tokius kaip Kenzo. Nors, va, gavau dovanu Dolce&Gabbana „Light Blue“ – tai labai patiko – vaikstai kaip gaiviame debesėlyje – .
Ziuriu Eternity nieks nesizavi… Fain aromatas. O va Naomi turiu, tai siek tiek slegiantys. Dar Ypno, bet tik vakarui.
Nuo nuotaikos priklauso: Mexx, Donna Trusardi ‘Fresh’ arba Avon ‘Pur blanca’