Q: Kokia zuvis jums skaniausia?
Niekad nebandziau,bet tikrai pabandysiu.O ar tik lasisa zalia valgo. ar ir koks kilbukas tinka?
lašiša, bet ne rukyta
lashisha ir ungurys.mm…dar labai patinka kai tetis karpi padaro o tada tei fantastika buna
man tai rukyta zuvis
oj zhuvis apskritai ne tik labai skani, o ir labai vertingas produktas. man skaniausia kepama zhuvis:
- Talismanas
- Stinta (kepta ir po to marinuota)
- Lashisha
be abejo labai skani beveik visa rukyta, vytinta zhuvis, ir aisku silke
o zhuviene (mano tevo virta) pati skaniausia sriuba… gaudo mariose zhuvi, ir paskiau laivuke verda zhuviene is pagautu mazhu zhuvuku, ir butinai prideda (verda zhuviene, jei tik sugauna ju) unguriuku. va cia tai maistas
Berods niekas neivardijo ziobrio (pvz. Salto/karsto rukymo) ir lyno (megstu kepta arba sriuba)
Nu man tai lasisa be konkurencijos…
Starkis
nu man taj zuvyte kepta be kaulu (taj mam ima file berods dazniausiai teshloje… nerealuir dar su mishraine burokeliu bei rauginu agurkeliu noriu!!!
Lašiša, ungurys, erškėtas Ypač žalia. Nieko daugiau nereikia, truputis citrinos, pipiriukų, garstyčių ir viskas. Nereik nei rūkyt, nei kept, nei virt. Duokit žalią žuvį
Lašiša (įvairiai paruošta), upėtakis, visai nieko k.r. skumbrė arba riebi silkutė iš bačkos. Tik va žuvienės NEKENČIU!!!
man patinka stintalasisa truputilyg ir wiskaso nekenciu silkes
lasisa ir karpis arba kapitonas
lashisha
Rukyta stumbre
Man tai patinka stinta, saltai rukyta skumbre ir dar visos kitos
Paragautumet jus rukyto samo liezuvi galima praryt(mesa riebi kaip kiauliena)ir visai be kaulu (samas svere 16 kg)
Jo tiksliai pamirsau paminet, o lasisa man skaniausia kai isrukyta Gali liezuvi praryt
O man taj skaniawsia lasisa…