Ta su peliuku tikrai nereali. Bet dar man patinka kur reklamuoja NIKE.su garsiausiomis zvaigzdemis. Man patinko to juodo zmogeliuko judesiai
Maaaan laaaaaabiausiai patinka su tuo peliuku!!! Ypac jo judesiai Po to dar "Lenor"(lygtais) kur suniukus nesa. Ten taip fainai…
Visos tos reklamos tiesiog dieviskos… Tik va, kad kartais tuos filmus paima ir ikisa
, laimei po poros minuciu ir vel rodo ilgas reklamas…
na man labiausiai patinka "Siestos" reklama, ten kur vaikinas su mergina ikrenta i vandeni…
man tai labai patinka kur Coca-cola reklamuoja,tipo kur bicas savo panos laukia…aj nu zodziu statybuose…
ir dar ‘del 1000000 priezasciu’
visos utenos alaus ir, zinoma, SPIRGI
aga kur su paketais tai *****
aha ir su alum, su estais geros
Jo sitos dvi super ir dar ta kur tipo susitinka estai Aivara… ir padaro zmogu
o man ta moteris, su akinukais is kazkokios senos reklamos su melynus skysciu visai nieko pasirode pacios reklamos aisq nesupratau
Man gerewsios yra Horn reklama : Tavo grazhus P…
Cepelinai
Whiskas kate su pele
Kitekat : Kate meme ir "Kitekat" kate
Coca-Cola statybose … Give me our lovesong…our lovesing…
Nekenchiamiausios :
Visokie paketai su melynais skyschiais etc.
agha cool reklamos
su alum irgi gera
su spirgi visai , anxciau buvo dar tokia nike reklma G.Payton vs Lewis [lygtais] bokso ringe… ten tai
dar labai patinka coca-colos reklama su statybom, bei kai ziuri i
ir supranta, kodel cia taip sunku patekti
joa…dabar turbut pacios fainiausios… o jei paklaustumet kurios nekenciu taij atsakyciau 3 zhodziais
:sveiki ponas bebre…
jop ta su cepelinais faina o siaip neraliausios buna Utenos alaus reklamos kur su estais. sita paskutine kur Aivara randa irgi nebloga. dar grazi Audimo
cool reklama su spirgiais man irgi patinka su pele irgi cool
jo ta su peliuku pati nerealiausia
man tai patinka, kur "wiskas" reklamuoja, kur peliukas su mageliu prie katino shoka
o dabar pradejo patikt, kur cepelinus pardavineja…
"SPIRGI SPIRGI" xexexe
man tai labiausiai patinka su pingvinu kur kiausinio iesko