Patinka visos Colos reklamos
uij cia gerazatsimenu shuleje turejaw waijdint
ta reklama
ta mama buwaw nors ta reklama pakeijtem siek tiek
nu bet geraz
aij o tos spirgi spirgi dar nemačiau
Man su auksaspalviu retriveriu ir jo šuniukaijs reklamoij "lenor","whiskas"su kate ir pele ir su estaijs ir aijvaru
Man patinka TAFEL reklamos (Sony …!!! let’s go!!!) jega ten kur nuo tureklo chiuozhia ir tada ta Kitekat ar tai Viskas su ta shokanchia pelyte nemirtinga …
Brooke rašė:
O mano mamai, tai "Lenor" ar kokio ten minkstiklio patinka, kur mergyte su teveliu rodo
Fuj kajp shita mane uzhpi$davo…Tipo isiverchia mergshe i pintine ir sako : "Mama".o tas balvonas tevas : "Mama?" tfu bl
O mano mamai, tai "Lenor" ar kokio ten minkstiklio patinka, kur mergyte su teveliu rodo
"Bonaqua" reklama, kur visokie vaizdai keiciasi
Meniska
Dar "Sprite", kur kazkada rodydavo… Kur eina zmogus, o tada sako tokius kaip "is tiesu, jis turi drauga"…
ta cocolos su statybom
man su peliuku patinkadar nike visai nieko
o to spirgi dar nemaciau
bet ziuriu kad visiems patinka
Yra viena grazi kur Auksaspalvis retriveris nesa savo sunelius i stalciu
Falcon rašė:
man patinka su pampersais kur po nama begiojacool reklama
aj jo sita irgi nebloga tas vaikis fainas jei cia sita turi omenyj
man patinka su pampersais kur po nama begioja cool reklama
o man tai "wiskas" reklama, ten kur ta pelyte pries kate soka
man patinka reklama su beganciais spermatozoidais! Super oroginali! tik akzi ar berodo ja…seniai nemaciau…
kur per uefa futbolo varzybu pertrauka rodo … amstel alaus , mastercard, ford … trumpos, aiskios, neuzknisa ir visos su futbolu susije
man tai patinka kur sunyte sawo suniukus ant ranksluosciu nesa!Liktai "lenor" reklamuoja…Ai nezinau ka,bet reklama ciotka!
Angiz rašė:
man tai patinka, kur "wiskas" reklamuoja, kur peliukas su mageliu prie katino shoka
o dabar pradejo patikt, kur cepelinus pardavineja…
"SPIRGI SPIRGI" xexexe
man irgi patinka wiskas reklamos, o tu spirgi, tai dar nemaciau, nors visi sako, kas per koki kanala ja dazniausiai leidzia, as irgi noriu pamatyti
man patinka kur peliukas katei soka ir spirgi
Man tai ta…
Ka darot?
SKALBIAT…