Q: kodel per wap ne atidaro kai kuriu temu?
Nu va, vienu zodziu, neatidaro ir psio! Arba atidaro, o po keletos komentaru, parverstu lapu, raso failo formatas nezinomas ir toliau skaityti nebeleidzia! Kame reikalas?
jo ir mane nervina,ypac del samsung fan club temos,neimanoma ieit
Todel, kad tame puslapyje yra koksnors simbolis, kurio wap narshykle negali parodyt/nesupranta.
Ne tik, daug kitu temu, skaitai sau ramiai, o paskui smac, i psio! Toliau skaityti nebeimanoma!
Tai ka dabar waperiams daryt? Tuoi kas antroi temoi atsiras tokie simboliai ir ate banga per wap?
del sito tai ir as pasipiktines kai wapinu.kaip taip atsitinka.
o man dar idomiau buna: ieinu i psl,sako nepalaikomas formatas. einu per “skaityti nuo galo” ir ieinu i ta zinute dazniausiai tai buna ilgas linkas. bet esme tame,kad pro viena gala neieinu,o pro kita-viskas ciki
Kartais taip buna, bet dazniausiai, kad neatidaro is abeju galu! Vadinasi, kur banga ne buciuok, visus sikine!))
na nzn. banga.wap naudojuosi ir man visad visas temas atidaro. Gal cia nuo wap narsykles priklauso?
Jo i mane toki dalykai biesina
Pavizdis: tema wap.puslapiai.lt kur apie si puslapi sneka, tai va, ieinu, spaudziu paskutinis, po to spaudziu atgal i psio, ne duoda skaityt! Pries 10min buvo norma, o dabar jau neatidaro!
tikreusiai ir sitos temos nematote
рггры
074;ввлвлв
Idomu,idomu
Nu kolkas matom, gal reklamos kaltos?
Matom, matom! Wml koduote matom!
nt man tai viskas norm