Q: Kas darosi? Kuom nusikalto auto.Banginiai?

Q: Kas darosi? Kuom nusikalto auto.Banginiai?

sukos pyd… nupy… mano maga!!!
blyn sukuliau mashina, dabar ir maga "ateme"!
bliam galvoju savo +1 padarysiu surpraiza, idesiu mage bus chiotkai… ni ch…ja! shiandien ateinam - ogi zhiuuuu - magelio nema! nu nx nx nx!!!
ir mashina buvo su banginiu lipalu…
(beje lipalas gautas sazhiningai - su priesaika…)

nu tau ir nesekmingas siu metu galas LiūdnaLiūdnaLiūdna
tikuosi kad jiems dar atsirugsIgnoreIgnore

Aprie ko čia banginiaiApakęs?.. NevrubajuAš nekaltas, ko tai…
Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

Užuojauta Pranukai. Kitą kartą nepamiršk apdrausti, vis mažiau nuostolio.
Beje, buvai foto skyrelyje? Yra gerų nuotraukų Cha cha

a prie to, kad paklausk autobanginiu kas jiems daresi pastaraisiais menesiais - pamatysi kad gan daug autobanginiu atsitiko nelaimes

Nu mano +1 siandien Kaune irgi maga islupo. O ji - be lipalo. Tad teisingesne isvada - Kaunas yra vagiu lizdas!

Šiaip tai jo, vienas va dar iki šiol komoje Nustebęs Ir ne dėl savo kaltės

pritariu Piktas
pranuk eikAlusAlusAlusAlus daug daug kad biski atsigautum!!!

Manai tik jiems vieniemsAš nekaltas?.. Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Vagiams lipdukai ne kliutis. Ir ne nuo lipduko tai priklauso. Tiesiog jie sup… vagisiai. Reikia maga isimdinet, kai palikineji masina ilgam. Visur pi.zdina magus, ne tik Kaune. Uzjauciu.

nu manau kad jei vagis bus banginis tai tikrai is auto su lipalu nevoks Cha chaCha cha

Visur tai visur, bet tas magelis Klaipedoj su nuimamu snukiu daugiau kaip metus prastovejo ir niekam neuzkliuvo. O Kaune antra diena iseme… Prie Kliniku… Beje, buvo ir signalizacija.

jezus maryte,kas cia per bedu sezonas uzpuole pranuli???vaje vaje…Nustebęsdidziausia uzuojauta nuo Juodckes

Nu blin, tai jau ne tik pacukus, bet ir vagis į savo gretas priimateApakęsApakęs:???ApakęsApakęsApakęs Apakęs

As vilnietis.Priklauso nuo rajono.Pastatyk naujanose ar krasnuhoj,tai daug sansu kad nuvarys.Signalizacija tai nekliutis.Draugeliui podjezdo durus uzblokavo ir ramiai iseme maga,nors signalke stauge.

Jojo ir PVM grobstytojus priima ApakęsApakęsApakęsApakęs Cha chaCha chaCha chaCha cha

o tau zhiuriu kazhkas neseniai ishoperavo humoro jausma Šypsena

ziauru…
spynele prasuko ar langa isdauze ? Nes prie dabartines temperaturos tai be lango butu nekas…

Man tris kartus is wiso yra masina apipy.zdine. Wisus tris kartus- Wilniuje. Tai jau daba tureciau sakyt, kad Wilnius- wagiu lizdas o kitur magu newagia?
Prasikrapstyk akis, wagiu wisur pilna…