Q: Honda CRX, Civic 1.6 Doch; vs. VW Golf II Doch; vs. Kadet GSI 2l Doch; vs. Mazda 323 1.8l Dosch;

Q: Honda CRX, Civic 1.6 Doch; vs. VW Golf II Doch; vs. Kadet GSI 2l Doch; vs. Mazda 323 1.8l Dosch;

Auto reikalinga vazinejimui mieste. +slalomui, +gal megeju raliui.
iki 1200$ nes daugiau skirt neamsimoka nes betkuriuo atveju teks daug sukist. Gal zinot kur rasti panasiu variantu?

O gal nori mazda 323 gtx uz panasia kaina (gal kokiu 1500$, gal truputi daugiau, nu jau deretis reikia).

BET IMHO ji lavonas, bent jau man.

http://www.automobil.lt/lt/search/auto.asp?ID=842

tiuningas
paziurek ir patiks tik kaina didesne nei rasei
Šypsena
is tawesAlusAlus

sakyciau crx 1.6 dohc gatvem geriau uz 2golfa… nors raliui… golfo dalys pigesnes… Šypsena
beto crx daug grazesnis uz 2 golfa ir stabilesnis trasoj…
slalomuose pradeda karaliauti crx…

gtx 4wd kaip ne kaip, tada jau reiketu kalbeti apie golfus sinhrinius ir kadokus 4x4 (egzistuoja, bet gauti realiu galimybiu nera, o ir 1,5K usd tokiu atveju galetu sudalyvauti kaip mazytis mazytis pradinis inasas).

jai dantu negaila pirk CRX’a ← siaip geriausias variantas
jai nori masinos imk Kadetta, jai nori but vienas is “asilu” imk golfa Šypsena
sorry jai ka izeidziau, bet cia tik mano nuomone…

Esme tame, kad CRX siuo metu niekur negalim rasti. Arba kainos nerealios.
Kadett=opelisBlogai , o del “asilo” tai tame yra gana didele dalis tiesos, nors is kitos puses asilas=golfII+ (diesel arba 1.3l+dujos) + (pjautom spyruoklem)+ (tamsinti stiklai) + (uzrasas nat galinio stiklo)+ (ant veidrodelio pakabintas CD) ir t.t pas mene tokiu navarotu lyg ir nebutu.
Del to ir parasiau sia tema nes, nerandu geriausio varianto.

crx geriausias variantas.as irgi galvoju ka nors panasaus pirkti.golfukas nzn lieva,dar variantas astra yra dvidure…bet irgi *****.aisku geriausia mazda 200 arkliu 4wdŠypsenabeje mano ziniomis dabar lietuvoje megeju ralio ner.taip,kad su imprezom nepalenktyniausi,nebent visoki dragai ir pns.buna atskirai miestu ir pns.

HONDA

CRX - slalomui, geras variantas + patvarus ir gerai einantis variklis ir is visu situ man graziausias ir mieliausias man automobilis.
Mazda 323 gtx - geras aparatas, bet is viso toki rasti ir dar neuzdrosta lietuvoje maza tikimybe.
Kadettas - nors ir opelis, bet man jis patinka ir isvaizda, variklio, vaziuokles patvarumu. Gana praktiskas kasdieniniam naudojimui, o jei dohc variklis tai is viso jega.
Golfas - lievata, nors turi savu pliusu, bet as ji statyciau i saraso gala.

del megejisku raliu tai vyksta. tik reik zinot kur ir kada. Siemet lyg jau buvo apie 4 tokius renginukus ir dviejuose teko sudalyvaut. Kiek zinau pora dar tikrai bus. O del lenktyniavimo su imprezom tai yra atskiros klases, imprezos priklauso A arba N, o paprasti zmones vaziuoja standartuose.

O del CRX tai uz 12k siuo metu nieko neina rasti, todel ir prisigalvoji apie visokius lievus golpus ar mazdas.

Pvz. Atsiverti "Noriu" ir matai kad I CRX kainuoja 15k. Kai pries menesi uz 12k II CRX budavo. Apie turgu net nesneku.

Karocej visos masinos geros nori kazkuo issiskirti CRX’as tiks puikiausiai.!!!
Karocej CRX rules
Liežuvis

Pirk bet ka visi variantai neblogi, tai tavo paties nuomone o ne kitu! juk tu vazinesi o ne kazkas kitas! Tik juokiu atveju nepirk kadeto nes opel kadet=opel kaput!

Na, CRX būtų S-1600 klasėje, kai kiti auto S-2000, o charakteristikos tai panašios, todėl šiuo atžvilgiu geriausias pasirinkimas būtų CRX. Tik vat dėl ralio - sako CRX nepakankamai tvirtas. Ir dar vienas aspektas - kiek teko matyti sudaužytų CRX’u, tai nelabai daug kas iš jų ten lieka (apeliuoju į saugumą).

Slalomui: crx II, civic
Raliui: 1600 - crx II, civic; 2000 - kadett, golf, mazda
Kasdienai: kadett, civic, crx II, mazda, golf

Ishdeliota prioritetu tvarka, shiaip jeigu vazhiuot su 2WD ralyje, tai ash rinkchiausi crx II, po to kadett, i kitus net nezhiurechiau

Nori galiu pasiuliti CRX`a bet sukishti tikrai reikes! Mirkt Nes ten rdiatoriu reikia sutvarkiti. Kietas

Jei reikia ir kasdienai vazineti imk Opeli. Buvau rades gera varijanta: 2.0 16V 157AG dauztas i sona, vaziuojantis 1.6k Lt, bet nesukrapsciau tuo momentu tiek.

As ieskaojau kadett GSi jau kazkur apie puse metu,ir pries tris dienas nusipirkau,aisku konforto neperdaugiausiai (nes turiu ir Honda Accord 1992m. tai sunkoka persesti yra), bet uztat eina ji tai nerealiai,su ja neimanoma letai vaziuoti tai ir norisi spausti akseleratoriu,be to ji net tonos nesveriai,tai traukia fantastiskai,taip ir limpi prie sedynes ant kiekvieno sviesoforo,be to as ja paemiau labai geram stovyje,pirkau is draugo,visus metus ji ikalbinejau kad parduotu,jis ji nerealiai priziurinejo,mylejo labiau negu merga,tai va spalva violetine,grazus lieti diskai,net is uz galiniu arku islenda Taip todel gale tik 1 zmogu gali vesti nes labai didelis isnesimas disku ir ant posukiu liecia arkas,tai va,neivienos rudeles nors masina yra 88m. buvo slenksciai turputi parudija tai jis viska taip sutvarke kad abejoju ar kada vel surudys,tuninguotas vidus,sport MOMO corse vairas, rekaras,vidui vyrauja geltona spalva,vienu zodziu,nereali masina,labai laimyngas kad ja nupirkau,varikliukas ir pakaba nuostabi,elektroninis spidometras,tikrai patariu pirkti,tikrai nenusivilsi,eina kaip raketa,tik spek sekt spidika mieste 80-90km/h ir dar norisi spausti.ir raliui nuostabi masina nes gera pakaba,tu paziurek kiek ralyje GSi lakioja,vos ne kas antra. CRX irgi smagi masinyte,tik kainele nerealiai laiko,be to detales labai brangios,na o kitos mano manymu net nera vertos demesio! Labas