Q/Diskusija: auto.Banginiu servisas Kaune

Q/Diskusija: auto.Banginiu servisas Kaune

Klubo registracijos.

o ko palaukti?

bifki history (gal kas atseks naudingo):
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/102570.241-=(1464090384
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/64741.241-=(1355307508
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/68762.241-=(622039068
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/64742.241-=(1102394253

Esu pirkes pas juos akumuliatoriu tai tikrai pigiai isejo, bet del oficialumo pasikartosiu kaip ir anksciau …dar reikia palaukti…

manau kad bus graziai ispzd sitas servizas kaip kam neitiks bet jei nebandysi nezinosi gal ir nieko mintis. o be to visada visiem petiksiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

aga, mintis cia gera… butu kaip ir pazistami meistriukai, gal nesistengtu per daug nulupt ir dar paaiskintu kas konkreciai yra, ka reiks keist…

nemanau, kad del reklamos jie ta nuolaida taiko. Patys zinot - nuolaidos - tik reklaminis triukas, ju nera, yra tik mazesnis ju pelnas. Jeigu jie gauna nauju klientu (daug nedaug, cia viskas priklausys nuo ju kokybes/t.y. musu atsiliepimu), jiems pliusas. Geriau 5 klientai po 10 lt pliusa inesa nei vienas 30lt, suprantamma. Be to kaip ir prestizas, tiesingai. Tik sioj vietoj jie patys savo reklaminese kampanijose igyja teise sakyti, jog yra oficialus auto.Banginiu meistrai. O mums perdaug reklaminti nemanau kad turetu buti pareiga.
Sulyginciau tai kaip musu ejima i baseina - kadangi einam ne po viena, o grupe, tai automatiskai galim ispirkt viena taka, ir gaunasi pigiau, - gerai tiek mums, tiek jiems.
Siaip ideja sveikintina. Siulyciau Pranaiz pasneket apie konkretu procenta, tuomet vystyt diskusija toliau.
o siaip ideja GeraiTaip

AUVIRAS yra raudondvario plente, priesh buvusi "inkara".
Shiaip auviras yra dar ir BAREN ir SONNAK akumuliatoriu importuotojai - tai gal dar ir akumam geras nuolaidas duotu. Ash ish ju pirkau , tai mazhiau nei 200Lt gavosi uzh 100Ah, lygtais 920 start.srove.
Taigi ideja nebloga. ASh uzh.

labai gera ideja. manau, abiem pusems bus naudos. Banginiams nuolaidos ir galimybe susitikt savus tame paciame servise, o servisui butu reklama, pvz., "auto.Banginiai remontuoja savo auto pas mus"

Nereik iskart via tinkla plest uztektu pradziai ir vieno tokio eksperimento kur daugiausia bangieciu. Butu galimybe yvertinti situacija.
Butu sudetinga visus bangiecius suvaryti butent i ta paty sarvisa nes manau daugelis turi savo meistrus, pazystamus ir t.t.
labai ydomu kokia butu nuolaida. Manau kad autobanginai galetu suzaisti tik su reklama.Tai manau vienintelis dalykas del ko jie galetu buti suinterisuoti daryti kokia tai nuolaida mano manymu.
Nors ideja gera. Taip

Labai grazhus sumanymas, bet tik tiek,kad tokiu atveju jau rejketu visa tinkla tokiu servisu daryt, nes kitaip, tokie kajp ash(gyv.MZK.) jausis nuskriaudoti bishkyy…Taip

Tai vat pribrendo reikalas shiandien mano Moteris sutvarkyt mashinele.
Nuvazhiavau servisan, sutvarke, ir pasishnekejau su serviso vadybininku.
Sakau yra toks klubas, gal imanoma butu padaryti oficialu klubo servisa su nuolaidom visokiom ir t.t., sako be problemu, labai prashom.

Tai manau gal pribrendo reikalas mums stumti kluba i dienos shviesa, o ne vien apsiribojant bangos portalu ir patarimais. gal sakau laikas butu kaip nors oficialumo kokio "isigyti", nes klubui kaip jau ir 2 metai o jis net oficialiai neiegistruotas nei kas nors toliau vyksta. (o gal nezhinau ko nors - apshvieskit mane).

Beje servisas - "Auviras", gatves pavadinimo nezhinau, bet pervazhiavus tilta prie "lituanicos" i slabotke ir visa laika tiesiai, priesh lentpjuves

Darbu samata mazhdaug tokia:
deshine granata (nauja), visos gumos, kairio sharnyro plovimas, sutepimas, tepalu (3 litrai sint. man rodos)keitimas, oro, tepalo, benzino filtru keitimas, elektros gedimo tvarkymas (trumpos deshines puses shviesos kazhkur trumpino) man atsiejo 480LT. (brangiausiai atsiejo granata - apie 270lt). nezinau ar chia labai brangu ar chia jau per brangu, bet kiek tvarkiausi pas juos tai labai tvarkingai, greitai, shvariai padaro - atvezhiau mashina 8 ryto, gatava buvo apie 12-13val.

tai vat toks butu mano pamastymas