Laba,
sestadieni Kauno MZP malonei (uz 50 lt) primine, kad pas mane pasibaigusi TA. Kadangi baudos nera labai mazos, tai nusprendziau praeiti is naujo ta sumauta TA. Tik norejau paklausti, kokiu dabar dokumentu reikia? Kazkur girdejau, kad sveikatos apziuros pazymos nebereikia berods… True/false?
Ir iki keliu dirba TA centras Vilniuj?
PS: ale kaip tie MZP sugebejo lipduka ant waziuojancios masinos numerio iziuret? Akyli padlos…
Sakiau juk, sweikatos apziuros nereikia, da laida buwo, kad reikia iwest privaloma tikrinima, bo inwalidai uz vairo vazineja…
Apziuros centrai : yra keli,tau artimiausias turbut butu wirsuliskese…
Pries menesi kai mano ratams dare tech. apziura nereikejo sveikatos pazimos.Uzteko teisiu registracijos ir sena tech. popieriuka.Ir zinoma dar lt reikejo bet kiek dabar tiksliai nepamenu.
…sustabdyti gali pamatę lipduką:
metai turi savo spalvą, o balta juostelė atsukta pagal valandas ant to mėnesio kada baigiasi TA. Perklijuoji lipduką taip, kad balta juostelė būtų sekančiame mėnesyje (kaip minėjau pagal valandas) - ir jei nesustabdys dėl kito dalyko, gali pratemti…
Ar nepastebėjote kad tą mėnesį kai baigiasi jūsų TA, jus dažniau stabdo?
Talono gali MZP ir nepateikti, nes to nereikalauja KET, o jei bus talonas, bet nebus lipduko (ženklo) ant auto (numerio), tai gausi raštišką įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 40 LT.
O cia tai naujiena!.. Kazkaip galvojau, kad talonas yra pagrindinis irodymas, kad masina techniskai tvarkinga (neskaitant akivaizdziu trukumu). Tai jei TA pasibaigus, perklijuoji lipduka, ir iki metu pabaugos gali ramiai vazineti, pamirses TA talona namie?
mane irgi trukteleje buvo … tai as kita diena kaune jutoi praejau be jokiu eiliu be nieko ir be jokiu davimu i letena tik gesintuva ir vaistinele nupirkau (galima skolintis) o avarinis zenklas buvo ir seip nepiktybiniai ten
BTW, tavo draudimas negalioja be TA … ! taip kad buk acargus