Q.dėl MŽP

Q.dėl MŽP

Ar gali MŽP matutot greitį iš automobilio vidaus, per galinį langą su savo fenais?
Tipo, ar neturi fenas būti lauke matuojantNekaltas?

Būna kad šaudo iš varuotojo vietos per galinio vaizdo veidrodėlį Taip , ir manau , kad tai leidžiama… Nekaltas

A700
Liūdnas

Gali saudyti tik is stovincios masinos. Del veidrodelio tai nezinau, juk i numeri nepataikysi.

Ir man kilo tox klausimas, matant atejus shalchiams i mashinu widu sulindusius policijos parejgunus, ir matuojant grejty ish widaus, net neacisukus langu… ;O kyla klausimas ar ten lazerio ar dar kox ten spindulys, ajnantis per autoomobilio stikla neishsikrajpo ir ar nuo to negali susidaryti tam tikra paklajda matuojant grejty?

Jie negali matuoti greiti per langa, jokiu budu ne per veidrodi, ar dar kaip nors… Langas gali iskreipti spinduli ir ismatuoti koki nors zemes sukimosi apie asi greiti Cha cha, na o per veidrodi, tai Nežinau Ir aiskinti nereikia. Bent jau man kol kas sekasi, kad ant kvailu mentu su BARJER 2M uzsokstu, kurie, tai is vidaus matuoja, tai per veidrodi, tai prasitaria, kad pries mano masina dar dvi vaziavo…Juokiasi

nu va sita visa savaite tai Zukausko g. kaune pastoviai saude ir kiek pastebejau jie nekisa nosies is lauko sulinde masinoj ir saudo per priekini stikla…
bet turbut taip daryti galima :\

Ne, negalima. Tas pats kai mane prie seimo bande vakare be MZP masinos patrulis stabdyti. Nesustojau, o po to, grtizau su atbuliniu. Ir ka? Ogi nieko, persyko, kai vaziuoti pradejau, teisinti, kad vadovybe neskyria masinos, ir kad iki isnaktu pesciomis patruliuoti… Tai Vilniuj mentai dar palyginus issilavine, o kaune? Su.das. Kiek Kovne stabde, gal kokius 7 kartus, tai du kartus mokejau, bet ten jau akyvaizdziai buva.