Kokiais darbo teises norminiais aktais praktikoje reglamentuojamas motinos, vienos auginancios vaika iki 14m., statusas. Kokie norminiai aktai tai reglamentuotu, pvz. klausimus, lieciancius atostogu trukme
DK ir Atostogu ist. isnarstytas, reiktu ko nors konkreciau.
Na DK ten tik bendra nuostata
Man konkreciai reikia zinoti, kokiu dokumentu ar pazymu reikia, irodanciu kad darbuotojas augina vaika vienas. Kox norminis aktas tai reglamentuoja
manau, kad turetu uztekti darbuotojo paso, kuriame nera santuokos liudijimo (ar yra istuokos irasas)ir is savivaldybes gautos pazymos, kad darbuotojas/a viena gyvena bute su vaiku/ais… o galiausiai galima dar paklausti pacio darbdavio, kokiu jam dar dokumentu reikia
manau, kad turetu uztekti darbuotojo paso, kuriame nera santuokos liudijimo (ar yra istuokos irasas)ir is savivaldybes gautos pazymos, kad darbuotojas/a viena gyvena bute su vaiku/ais… o galiausiai galima dar paklausti pacio darbdavio, kokiu jam dar dokumentu reikia
[/quote]
Ištuokos liudijimo nuorašas; Teismo sprendimo nuorašas, kad tėvai gyvena skyrium ir t.t. - daugmaz spejamus dokumentus esu numates, bet savo logika remtis vien negaliu, reikia konkreciu teises aktu.
Gerai, apylankom nevaiksciosiu - cia mano laboro uzduotis ir pasiulymas klaust darbdavio netinka - mane pati kamantines