Q. dėl 525 vairo kolonėlės ??? -> 23 žin.

Q. dėl 525 vairo kolonėlės ??? -> 23 žin.

sveiki, reikalinga informacija !!!vakar pastebėjau, kad neišminant sankabos, bet tik uždėjus koją ant pėdalo, jis nusileidžia iki dugno Apakęs Apakęs Apakęs … nuėmus koją arba atšoka pats, arba kartais tenka net koja pakelti į normalią padėtį Nekaltasšiandien kompas uždegė dar nematytą vokišką žodį Bremsflussigkeit ir užsidegė lampečka, kuri panaši į rankinio stabdžio tik su šauktuku vidury Baisu … what’s wrong ??? ir ar sankaba susijusi su stabdžiais ??? tik, prašau, neflūdinkit ir neužsiiminėkit bereikalingais ginčais Nekaltas

Sankabos ir stabdžių skystis tas pats ir pilasi ten pat, pasitikrink…

tai ‘Bremsflussigkeit’ reiškia stabdžių skystį ???

Pabandyk pakeisti kalbą į anglų… Pala, tuoj paklausiu vokietuko ką tai reiškia…

• Stabdžių skystis.

ble, žiūriu, kad mano motortriperis pradėjo leist visokius skysčius pro visur kur tik įmanoma Liūdnasdėkui tau Gerai

5 baksai…

ko taip mazai uzsiprasei ??? Cha cha

Stavkė…

cha, reikėjo iš anksto derėtis Cha cha

Aš nepasakiau tau svarbiausio Taip

o kaip dėl “nuorinimo” ??? žiguliukuose toks dalykas buvo lyg ir būtinas … ???

Tai jeigu nieko nedarei su stabdziu sistema, tai nereik ir nuorint - standartiska ji turetu but sandari. O siaip tai stabdziu skyscio reliatyvu trukuma gali rodyti ri tada, kai labi issideveje stabdziu kalades arba tavo atveju dar ir sankabos diskas - tada tiesiog sistemoj reikalinga daugiau skycio ir nuseda jo lygis bakelyje. Pakeitu kaladeles ar diska, viskas atsistato norm.

Na tai gali nuorinti… Satbadžius prie suportų, pradedant nuo galinio dešiniojo rato. O sankaba prie pavarų dėžės apačios yra sankabos stumoklis, tai ir ten pimpelis yra… Bajeris tas, kad nors sankabos ir sttabdžių sistemos tos pačios, bet skystis iš sankabos vamzdyno, bevei nesimaišo su stabdžių skysčių sistemos, taip kad drąsiai gali tik sabkabą nuorinti.

ačiū, vyrukai Mirkt, tik bibis tame, kad pro cilinriuką leidžia Piktas

Tvarkyk, ką čia beparsi? bejė per kokį cilindriuką? Sankabos ar stabdžių?

sankabos, prie gearbox’o …

Kai nupirksi, parašyk po kiek, nes mano irgi striginėja…

jai ka tai sankaba turetu pati nusiorint