Q: baudos vazinejant ant ledo?
Vazinejant ant ezero ledo:
baudos - kokios jos, ir uz ka tiksliai gali buti nubausta?
Yra keliu eismo taisyklese toks punktas,kad tipo prie vandens telkiniu arciau kaip 25m(tikslei nezinau)negali privaziuoti.Tik uz ta gali ir nubausti.Gali ir ant juros vazineti!
taj tipo mentui uzhtektu pasakyt, kad ant ledo aciduriau pershokes tramplina pastatyta 25m nuo kranto arba nukrites nuo tilto ir man jokios baudos nier? …
o ar nera tokio paprastesnio punkto leidziancio vazineti tik keliais??? - jei baustu pagal shit’a taj tikriausiai bauda ta pati, kaip ir uzh vazhiavima per zhalia veja (100-150LT)
nu tai is kur man per sniega matyt, ar ten yra kelias as ne, ar as aikstei vazineju as ant ledo )
vazinejancius ant ledo reiketu bausti uz durnuma
o kaip ten realiai yra tai nezinau
Realiai jie prisikabinti negali…bet jei nores tai pagave blogiausiu atveju aspirino galiojimo laika patikrins ir vistiek nuskausmins
Is esmes tai dar neteko girdeti kad uz vazinejima ledu nubaustu…
Mane rauke uz vazinejima ant ledo pagal ta straipsni kad prie vandens telkiniu gali privaziuot ne arciau kaip 25 metrai.Bauda 100-150Lt.Issivarciau nes draugelis su kuriuo ant ledo draskemes keliuose dirba . O nubaust tikrai gali!!!
tada ne kas… reikia vaziuoti i tokias vietas kur zaliukams sunkiau privaziuoti butu…
blemba Panevezyje ant Ekrano mariu tai jie privaziuoti drasiai gali,bet kol viena skausmins likusieji 20 pabegs
Nu Tu cia perlenkei, kolega. Atvirksciai, ta pati galeciau pasakyti apie tuos, kuriems visai nesvarbu geriau pazinti savo auto ekstremaliom situacijom ir pakankamai saugiomis salygomis.
Ten yra specialus ledo trekas, kuriuo, jei nori vazineti, susimoki kazkoki vienkartini mokesti (man atrodo, apie 50 Lt metams), ir tada legaliai vazineji.
bet koks kaifas ant ledo su Quatro!!!jokios baudos neatbaido!
Kad zinok nera jokio mokescio.Vazinejom dykai i sveikata
Pernai buvo. Jei vaziuoji is Ekrano aiksteles, stovi zenklas su informacija. Gel siemet dar nera. O gal ir nebus… O kaip ledas? Padaryta trasa, ar nieko nedaryta?
nu ir kas? rašė:
Pernai buvo. Jei vaziuoji is Ekrano aiksteles, stovi zenklas su informacija. Gel siemet dar nera. O gal ir nebus…O kaip ledas? Padaryta trasa, ar nieko nedaryta?
Trasa yra padaryta,ledas geras,xebros daug
Nu tai reiks kada prie progos apsilankyti.
Greitu laiku tikrai reikes atvahziuoti ant Ekrano ledo.
kur aplink vilniu galima pasivazineti ant ledo? ar yra pravalytu trasu, ar ezeru kur maziau sniego?
borus:
Salotes ezheras - ant jo dauguma ir vazhineja vilniechiu.