Q: Autoivikis, kaip elgtis su draudimu (PZU draudimas)?

Q: Autoivikis, kaip elgtis su draudimu (PZU draudimas)?

Sveiki, (neradau temos su autoivikiu ir PZU, taip kad uzvedziau nauja) Gavau i gala (Galanto 1991), kaltininkas apsidraudes Nord/lb, nuveziau i PZU apziureti (nes susijunge draudimai), ten apziurejo viska, prifotkino gal koki 30 foto ir sau ramiai surase ka keisti ka remontuoti (saziningai, tai kaip galiu sutikti ar nesutinkti su jo rasliava, jeigu tarkim as nesimanau apie automobilius nieko, bet cia tik siaip pamastymas). Pasiemiau ju servisu sarasiuka, kuriuose galima susitvarkyti: Autodersva (mokslininku g 18) JARR autoservisas (piliakalnio 15) EUROVISTOS servisas (lentvario 15a) Dovydo transportas (zirmunu 39a) Stikliu centras (kareiviu 3) Ignika (smolensko 19) Elektra (trakuose) Nu as sakau, o kiek Jus vertinate remonta, jei as noreciau gauti pinigais (ivertinimas 900 Lt - galinis bamperis atat. dalis, galinis bamperis sust/print keitimas ir gal zibintas, galine panele remontas), na pires pusmeti buvo ilekes dar vienas bestabziu vairuotojas, tai uz kurkas maziau pakeitimu suremontaves ERGO siulomam servise gavau 1700 Lt (cia servisas isstate saskaita ERGO). Na dabar vaizdiskai ir jo parasymu kurkas daugiau bredo pridaryta… Servisai tikri slamstai kuriuos pateike, nuvaziavau i petriukas ir ko tai sako mes tau islankstysim uz 500… Klausimas: Kaip pasiielgti? ar paimti 900 LT (jei tikrai juos perves per 10 d.d. - nes skaiciau jusu postuose, kad reikia kurkas ilgiau laukti) ir susitvarkyti uz 500 Lt Atiduoti ju siulomam servisui ir reikalauti kad viskas blizgetu (nes pries avarija viskas buvo idealu) Ar nuvesti i koki Mitsubishi servisa ir pagal ju paskaiciavimus pateikti apmoketi PZU? Nu as tose masinose nesigaudau, nezianu kiek tiek remontai, nezianu nieko, man sakyti kad as sutinku su tuo ar anuo tai nu ka as zinau, kai ERGO taise pasirodo po susidurimo skilo ir dusliara bet niekas neziurejo, teko paciam suploti 450 Lt uz nauja… Matyt kad ten eidamas turi tureti ziniu apie masinas, kainas, remontus ir dar kruva teisiniu ziniu… Susiktai jauciuosi ir net nelabai zinau ka daryti, nes $ laukti menesi ar daugiau tikrai negaliu… O masina jei taip neatrodys kaip pries remonta tai irgi… Blin kiek prirasiau is tu nervu…

siaip tu turi teise pasirinkti savo servisa, ir px koki jie ten sarasiuka tau kisa, gali sakyt noriu remontuotis sitam ir taskas. pats remontavausi dovydo servise, man atrodo, tai jie veza masina i sirvintas, ir ten remontuoja… bet man atrodo kad geriau imk babkes ir pats tvarkykis. babkiu pervedimo greitis priklauso nuo policijos, kai pgreitai jie sutvarko popierius. Man viena kart buvo uztruke beveik 3 men, bet dokumentai turejo atkeliaut is panevezio i vilniu, o mentai nesiskubina… O dabar neseniai vel kazkoks nabagas ivaziavo, tai babkes per 10 dienu parejo. tai tiek