Q: Ar verta kur nors kreiptis?

Q: Ar verta kur nors kreiptis?

Tokia situacija: lygiai pries du metus pardaviau savo Audi. Kadangi buvo sudrozta sankaba, tai pirkejas sako - as sutvarkysiu masina, jei nieko su pavaru deze nera - tada dokumentus sutvarkysim. Atsiskaite is karto. Praejo 2 metai - jokiu dokumentu tvarkymo net nesigirdi. Ar apskritai jis gali vazinet su ta masina - nei draudimo tada nebuvo, ir tech.apziura buvo besibaigianti.
Ar verta man kur nors del to kreiptis (i mentura?), nes ta masina dar ant mano vardo uzrasyta, gi patys perrasyt be manes negalejo Nekaltas
Ar tiesiog viska palikt ramybej?

Palauk. Dar pareis bapkės už kokį nors sukultą mersą ant tavęs. Stenkis ieškoti regitroje pažystamų, kad padėtų tau atsikratyti. Arba paskelbk paiešką, kaip apie nuvarytą.

jo kai ateis baudeles uz ne vietoje palikta auto ,ar padaryra avarija ir pabegta is auto ivykio vietos va tada busApakęs

nu situacija idomi: jam vazinet tai nereikia igaliojimo, tech. apziura irgi gali uz tave praeiti, tai turbut ir netvarko doku, arba su ja nevazinejama.
O jei padares avarija pasisalintu uzsidenges veida, tai turbut policija ieskotu taves.

Manau, kad yra visokiu mechnizmu, kad irodyti, kad tu su tuo auto jau senai nevazineji. dabar juk nera jokiu igaliojimu (ta prasme, jie nebutini), tai juk nesivaiko nieks kiekvieno auto, kai ne pats regitruotas seiminikas vazineja. Panasi situacija ir su panaudos sutartimis, as savo visus anksciau turetus auto parduodavau su panaudos sutartimis, neperregistruodavau.

na policijai taip pat sunku butu irodyti kad jis padare avarija ar ka panashaus pakviestu i apklausa pora kartu tuo ir baigtusi manauTaip

Pas mane ir kelios masinos ant manes dar kabo,bet turiu is notaro popieriu kad vazinetusi i sveikata.

Tai matyt dar sankaba tvarko, atvarys ir sakys shakes, atiduok pinigus, neimu Tavo masinosApakęs

JuokiasiGerai

Cha cha Cha cha Cha cha

Siaip tai kai nupirko po menesio skambino, sake susitvarke auto, netgi persidaze, tik va kad jis siaulietis o as is Vilniaus, tai sakau kai busiu Siauliuose, tai ir perregistruosim. Tai ir buvo paskutinis kartas kai as su juo kalbejau.

Ar galima apdraust masina, kai ji ne tavo vardu uzrasyta?

Mat as kazkada dar skambinau numeriu pirkejui is atminties. Ten kazkokia panike atsiliepia, sako pirkom tokia masina, bet nei numeriu nezino nei nieko daugiau apie ta masina, tik metai ir spalva atitiko.
BET Apakęs
Sako ta masina normaliai perregistruota ir kita spalva perdazyta.
Gi jei jau kita spalva perdaze, tai reikia dokus perrasyt, o be manes tai jie negaletu.
Karoce kazkaip tingisi jos ieskot.
Girdejau ir babkes uz paieska ima?
Nors tai gal ir ne tiesa, bet ka man ten nuejus i ta mentura sakyt?
Sakys - kur tu 2 metus buvai? Nekaltas
Net nebezinau… Girtas