Q: Apie Informacines Technologijas KTU\'ne

Q: Apie Informacines Technologijas KTU’ne

Istojau ten ir reiketu platesnes info apie sia spec. ir perspektyvas Šypsena Aciu

stoji ir nezinai kur?Juokiasi

Paskaityk studijų programas:
http://www.ktu.lt/lt/scriptas1.asp?meniu=virsus2_2.html&pirmas=stu
dijos/studijos_menu.html&antras=studijos/studijos.htm

Galiu pasakyti, kad mokytis sunku. Dažniausiai studentai turi bėdų su matematika ir fizika.

kaip ir visiems KTU studentams Mirkt o gal ir kitu univeru tas pats… Liūdnas
aukstoji matieka su fizika padaro savo ~50% studentu isskrenda… del to tiek daug ir priima

Negasdinkit naujoku, kas nori - tas iskrenta, kas nori-ishskrenda, kas nori tas mokosi… O specialybe tai jau tikrai perspektyvi. Darbo ant kiekvieno kampo, atlygis geras, nu ir savaime suprantama jei tik pati traukia tokie dalykai tai yra be galo idomus mokslas…

nu zinai ash ka tik pats pabaigiau pirma kursa ktu informaciniu technoligiju. tikrai pasakysiu kad ziauriai bus sunku. Jei noresi normaliai mokytis teks daug laiko tam skirti (na nebent tu vunderkindas). Nu ojei uzteks kad ishsilaikytum, tai beabejo turesi biski laisvo laiko. Daugiausiai chebros susimove ant chemijos ir matkes (1 semestras 1 kursas), matke, fizika ir kompiuterine grafika (2 semestras). Del grafikos tai nieks nesitikejo tokio sunkaus egzo. Beje informatikos destytojai dauguma yra teoretikai. tik vat keleta yra sustresniu tarkim toks Jusas. Ziauriai bachurus sodina. Aisq merginoms su sijonais kelia pazymius. Kiek besiaishkinau, tai KTU sunkiausiai mokytis (ne mano vieno nuomone, taip pat ir tu kurie VU VGTU KU VDU studijuoja). O siaip specialybe tikrai perspektyvi. mokykis ir viskas bus gerai. o jei nori kokiam destytojui labiau itikti. pasistenk lankyti paskaitas, be abejo lankyk tas kurias reikia, o ne kokias filosofijas ar matkes teorija (viskas buna knygoje surasyta), laboruose pasirodyk per pirmus laborus kitose laboruose nebetaip spaus. Na atrodo ir viskas. Gyvenk ir dziaukis. Kietas

O jei esi is zemaitijos, geriau Jusui to nezinoti, nes goblinui zemaiciai nelabai patinka Cha cha Ir jei gincysies su juo del pazymio, jai geriau buk gerai "pasikaustes" nes ko nors nzn tai pzd…

oj daug baiku papasakociau apie tuos destytojus iki pat III kurso informatikos bakalauro, jei nebuciau fotkes i profili isimetes Mirkt

fuxui pasakysiu tik tai, kad mokysies sunkiai.Pakolkas esu sutikes tik kaikuriuos zmones is medicinkes kurie tikrai sunkiau uz mus mokosi. Studentu per 2 metus iskrent arba iseina virs 50% is informatikos.

Auxine mintis Cha cha. Aisq, kai kurie turi daug mokytis, bet svarbu noras, ne sugebejimai… (man jau su noru pamazele daros striuka,kazkaip kai beveik absoliutus 10 is visko iseina, tai tingeti pradedi…)

[quote]bumper rase:
oj daug baiku papasakociau apie tuos destytojus iki pat III kurso informatikos bakalauro, jei nebuciau fotkes i profili isimetes
[/quote]

Pirma karta girdziu, kad KTU informatikos bakalaura gauni po triju kursu.
Man kazkaip tik po keturiu dave Cha chaCha chaPavargęs

Gerai tas pats kaip klausti atsiliepimu apie mashina kuria nusipirkai vakar Cha cha

nzn esu ish zemaitijos, bet jam manes nepavyko nei karto sumauti ir tiesiog jis manes nebandydavo sumauti. Ir beje jei jis tikrindavo kolius tai pas ji geriausiai gaudavau.
Beje Pabandykit Jusas ish kito galo perskaityt.

Bet svarbiausia tai matieka issilaikyti, nes programinimas yra p.x. , o del matkes tai kartais tex nemiegoti Cha cha O jei dar pas Janusauskaite… Niu krc laikykis Cha cha

o tai kaip jus norit? : sedeti,nieko nevejkti,uzsirasyti tik ant sasiuvinio varda pavarde ir po 4 metu gauti diploma? Va ir patarle " Mokslo saknys karcios,bet vaisiai saldus" .Mokais "nelengvai" geroj sepcialybej,gauni daug zyniu ,po to gera darba.Jei man butu dzin,tai as varyciau i profke kokia,bet…

Gera spec? Cha cha Na gal truputi geriau pastudijuok sios spec perspektyvas Cha cha Cha cha Cha cha

O tai Matrica dar desto? Apakęs Ash galvojau, kad seniai kas nors nushove Nekaltas

Ji kaip slibinas, viena galva nukirtus dvi uzauga Cha cha Cha cha Cha cha

[quote]90h rase:
lama20 rase:
Bet svarbiausia tai matieka issilaikyti, nes programinimas yra p.x. , o del matkes tai kartais tex nemiegoti O jei dar pas Janusauskaite… Niu krc laikykis

O tai Matrica dar desto? Ash galvojau, kad seniai kas nors nushove

[/quote]

Tai tu ka nezinai, kad jau isejo Matrix Reloaded? Cha chaCha chaCha cha
Dar bus ir trecia dalis - visa trilogija Pavargęs