Pypsina, rekia, kam dar tas TV

Pypsina, rekia, kam dar tas TV Juokiasi

Va, pries minute pradejo pypsint masinos, reiskia laimejo Lietuva. Neereikia nei TV. Cha cha Cha cha

tai kad ne visi Kaune gyvena… yra ant Lietuvos ir santuresniu miestu ir kaimeliu… Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Mano kaimelyje Neniekas nerekia ir nepypsina, Nesignalija ir kitaip netriuksmauja. Blin Piktas, pabandytu ! Kanda

Ir mano kaime nieks nepypsino Nustebęs

Vilniuje tai žmonės rungtynes stebi ne mašinose.

atsilikeliai… Kaune jau senu senovej israsti masininiai telikai…net ir DVD galima ziureti… Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Hmmm. Nekaltas Tikriasiai ji is Pabrades… Nekaltas Nekaltas

Jo!? Nekaltas Pas mus tai visi i angarus suvaziuoja, koka geria ir tokius dyydelius dyydelius ekranus ziuri. Taip O padavalkos tik begioja nuo masinos prie masinos ir visokias ten tu ponu uzgaidas tenkina… Taip :-} Laimingas

o aš visada po rungtynių pipsenu kitiems vairuotojams,ir kai man neatsako-tai pagalvoju,kad koks gi tu lietuvis jei nesidžiaugi pergale,ir dar olimpiadoje???

Ne veltui mes vieno zodiako Cha cha

Bet nežiūrėdamas rungtynių Tu nepatiri malonumų džiaugsmo, azarto, pergalės skonio. Juk vyras, kai nebereikia kariauti, medžioti visus anuos malonumus patiria stebėdamas sporto rungtynes Šypsena

0 man reikia kariauti. Mirkt Ir medzioju dar Juokiasi