pusrytukui
štai ir atpjauta riekelė ir dar kalakuto kepenėlių paštetukas(aišku naminis) keliaus ant viršaus.
Šaunuolis tu unte
Kas cia stumde kibinu paslaugas? buvo berods ir tema apie tai
ir pasteto simta metu nedariau, kaip darei, unte, primink
Drako, Eserys su kibinais ten kazka isdarineja.
Drakosha, tu pats issikepk kibinus, gi labai paprasta, o ir skonis superinis, vakar kepiau
150vnt, a tu
o kam tau tiek ju? nerasei kiekio
150vnt.pusdienis ir psio, priraityta kibiniakų
Norėjau tą patį parašyt. Ir rašau Pusdienio darbas.
didziausias darbas susmulkinti mesa, visa kita glubstva
Slepiat foto, unteis tuoj Karlita. O jei rimtai, kvietiniai miltai yra blogis, bet as cia taip pro siebia
drakoniukas> sportas (is sporto klubo, kitaip zinomo SK).
Jonaskarpis> o kokie miltai geri? Siaip as net neisivaizduodavau kitu miltu, man miltai savaime aisku tik kvietiniai. Bet gal pabandyt kazko naujo Dar zinau ir ruginius, bet pvz turbut belenkaip kitoks skonis bus ir nei blynu normaliu, nei lietiniu, nei pyrago neiskepsi is tokiu? Kokie dar buna?
Pasidomek kaip kviecius augina ? Chemijos gauna kak nado. Yra ruginiai juodai duonai. O siaip praeita vasara buvau vienam malune, tai teko ragaut blynu is kazkokiu alia pilno grudu miltu, spalva ir skonis primena bulvinius.
Tai va, kad nera kuo pakeist… tarkim isivaizduok kaip atrodytu visi populiariausi miltiniai pateikalai su ruginiais… visai kitas patiekalas butu ir neaisku ar valgomas. O siaip kodel kviecius su chemija augina, o rugiu be?