Pusryciai

Pusryciai

Ka valgote pusryciams? O gal ju isvis nevalgote ???

As tai dazniausiai visai Nevalgau, nebent koki vaisiu sukramsnoju Niam niam

Nespeju kartais…Nekaltas Bet siaip tai puodelis Capuchino, sumustinis kox, arba varskes indelis, arba jogurtas, arba kokie javainiaiTaip Nieko sunkausNe

lašiniai ir 200 gramų baltos… Girtas

GeraiŽvaigždė saunuolis
as tai nepusryciauju Ne

Labai retai valgau…
Dazniausiai nenoriu…tixliau nelenda vapsce… Taip

as tai visada! Taciau ka nors lengvo ir greito-jugurtai, sumustiniai, uzplikomi makaronai ir t.t.

dazniausiai pusyciauju, kai kiti pietauja… del maisto trukumo pastarasias keleta dienu silpna, bloga ir t.t… reix pradeti valgyti…

mano maisto kiekis per diena irgi sumazejoTaip Tik ne taip kad silpna darytusiApakęs tau valgyt valgyt ir dar karta valgyt reikiaApakęs

O as visada pusryciauju,tik atsikeliu ir valgyt norisi Laimingas tradiciski mano pusryciai yra arbata ir 2 sumustiniaiMirkt

nespeju…Nekaltas

mmm…mano standartiniai pusrychiai : bandele su shpinatais ir lashisha,puodelis kavos Nekaltas

nespeju

niu kadangi man padovanojo kiniskas lazdeles, taj pusryciams valgau viska, ka imanoma su jomis walgyt… (ryzius, kiausiniene tokia plakta…)

as visad valgau. na kartais nespeju, bet labai retai taip buna Šypsena

nu as tai nzn dazniausiai man buna pusryciai padaryti ,tai pvz,sumustiniai(kepti arba ne) kiausiniene aij dar kas nors,NekaltasGirtas

Ash taj negaliu newalgyt pusryciu… Wa, shiandien kazkodel newalgiau, nes skubejau labaj, taj mano pusryciaj buwo 2 tabletes Cha cha

O as pusryciu isvis nespeju pavalgyt…NekaltasNežinau

Nevalgau pusryciuNe

nevalgau, nes

1. nelieka laiko
  2. negaliu ryte nieko i burna isidet,
    stikline vandens ar sulchiu Gerai