Purvina meile
Ar jūs mylitės tik švarūs, po dušo, ar kartais, po dienos darbų kišat savo sušutusius pimpalus į prakaitu garuojančias pūtes ???
hehe
Aš šokiruota.
Kur dušas?
vaizdelis toks - didžiai gerbiama shleikutė moka tik paskelbti naują temą, parašydama joje kokią nors savo Shv. mintį
brangioji, labai prašau - nedemonstruok čia VISŲ savo minčių, nes užfloodinsi visą forumą…
petnesele: esi mielai laukiama Blevyzgu forume
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showThreads/32-=(126190325?
Siame forume geriau pristabdyk arklius.
Taigi čia apie viską. Petnešėlė apie švarą prakalbo, o jums tai skamba kaip blevyzgos.
tegyvuoja higiena!
Tik šiteip ir ne kiteip.
Apie svara galima pakalbeti ir diskretiskesniais issireiskimais…
Durniai yra Niurnberge. Ir visi sėdi valtyje, kurią kažkodėl vadina laivu. Lietuvoje viskas kitaip.
Mes naujokai kvieciame tave i musu seksualiaja genti!
nu ir kas? rašė:
Usnis rašė:
Taigi čia apie viską. Petnešėlė apie švarą prakalbo, o jums tai skamba kaip blevyzgos.Apie svara galima pakalbeti ir diskretiskesniais issireiskimais…
Oi dalyvi, atrodo del taves suklydau!
Musu vyrai megsta karshta degtine ir prakaituotas moteris!
Petnešėle, neišduok paslapčių. Nes tada visi būriais patrauks.
mina rašė:
Skaitau skaitau aš čia. Na, durnių laivas, garbės žodis.Atsiprašau, kad negražiai parašiau. Norėjau dar negražiau.
mina prajuokinai
petnesele: as gal pasistengsiu isvengti Tavo prakaituoto glebio ir palauksiu, kol nusiprausi.
Juoktis sveika. O ką tokio mina pasakė?
Nu ir kas, aš tave stebiu. Nepulk į visus glėbius. Mes su Petnešėle ne tokios. Į mūsų glėbį bet kas negali papulti.
Gerai, kad as - ne bet kas…
petnesele rašė:
Ar jūs mylitės tik švarūs, po dušo, ar kartais, po dienos darbų kišat savo sušutusius pimpalus į prakaitu garuojančias pūtes ???
Tokia tema buvo jau "Šeimos" klube,bet galiu ir čia pasikartoti,jei žmogus domisi.Geriau myletis švariam,bet ka daryti jei dušo nera šalia?Miške pvz.?Kaip tau pačiai,petnesele,ar patiktu miške?Pavyzdžiui numauna tavo
tau kelnaites,o iš ten toookie garai
,kad visi miško uodai suskrenda tau virš putes,ir net šeškas urve apsivemia.
Geras vaizdelis aneee?