Purvina ir dar...

Purvina ir dar…

Purvina ir dar blonde uz vairo JuokiasiSkambina mano Moteris… sako katik atbula ipifau i kita masina Pavargęskazkokia mazyte, net nesimato per galini langa… tipo taurage tik purvas nusivale… tai masina lyg ir nieko, bet lyg ir kapotas iskilo Žliumbia blonde Cha chaNU liepiu mentam skambint… kad 4 gabalu neuzsidirbt… Paskambina mentam… viskas ok… islipa is masinos… liepiau foto apdaryt… kad bangoj dalywacyja butu, o tos mazos masinytes jau nebera Žliumbia Juokiasi Juokiasi JuokiasiSkambina vel mentam… mentai zvengia… pasake, kad iviki uzfiksavo… jei kas skusis tada iskvies Cha chabeveik juokingai graudu Cha cha

mrC - o apie ivykio deklaracija negirdejusi?

H> ir ka toj deklaracijoj pildyt kai masina stovinti buvo… tuscia be vadylos Šypsena

huntero o ką deklaruot jei ta kita išvažiavo?

pasisekimas Gerai

boboms tik arkliu važinėt Gerai

mrC - kol skambino vairuotojo nebuvo. pakalbejus islipo, jau neber ir masinos. idomiai. Karoli - deklaruoti pajamas galima Liežuvis

huntero… nu kas idomiai ten prie parduotuves… aikstute kakzokia… kas tau nesuvokiamo? Cha cha

labai idomu Taip

Juokiasi Žliumbia

nuostabia Moteris turi. su tuo is sveikinu. tiksliau - apgailestauju.

mrC - kiek ilgai su tavim ir su mentais kalbejo? puse val? nors koks skirtumas. isvaziavo, tai isvaziavo. ras kapota palankstyta mazosios masinos savininkas, kam nepasitaiko… Šypsenabeja, vaziavo atbula, atsireme i kita, stovincia masina kaip suprantu. tada skambino. o pakalbejus islipa, neber tos masinos ??? ir vadylai anos masinos nedaejo, ko ta taurage prie pat pristumta/atsiremusi… idomi istorija Cha cha

yesus> normaliai mano dama laksto… ne kiekvinas boicas dar taip vairuot moka… na o ziopllu klaidu pasitaiko… pats esu i medi inpifes nepastebejes ir i stulpeli… DrovusTai kad tik tokie ivikiai butu tai tik dziaugtis reik… ŠypsenaH> nu xz… pora minuciu su manim… dar su mentais… vat per 5 minutes atjo zmogenas atsisedo ir numyne… svarbiausia pranesta… o tai stukacioku visokiu buna… kur ne padelu paims ir pranes numerius uzsirases… o tada rukyk uz kelis gabalus ri dar be teisiu… kas mane girta veziotu Žliumbia Cha chaH> atsireme atbla vaziuodama… tada pavaziavo i prieki… ir islipo Cha chatai gi moteriska logika Juokiasi

tai pasiseke, kad nieko nereikejo formint ir piziotis.

Px… pasiseke, kad sava masina sweika… visa kita draudimo parke Ufff

Man cia i passat ikale praeita savaite. Prie sakryzos sustoju. Biski pavaziuoju, vel stop. Tik BUM Cha cha brolis islipa mergyte su dzipu kabli prielietus sedi ruskanu veidu Cha cha atsisedom ir isvaziavom Cha cha kabliui nieko, net uzmauto gyvuno nesuzeide Cha cha

nu ka,salia kinietisku drl bus instaliuoti kinietiski parkai Gerai

Man irgi panasiai buvo, ilipau i Mašina, lyja, langai aprasavo kol pasilo masina, pajudu atbula staigiau ir tik bum, wtf, gi nieko nebuvo kai isedau, islipu ziuriu bmw stovi, masinoj nieko nera, nu galvoju palauksiu, kol ateis savininkas, laukiau laukiau ir net nepamaciau kaip isvaziavo anas Cha cha

ant delfino kablio pries ~4m pasikabino audi 100tine… pries pereja stabdyt emiau staigiau, mat boba sumaste, kad jai reikia kone tekinom i kita puse… tik is galo cypt ir BUM. smugis neprastas buvo. nu p!ze galvoju, masinos galui kapec… islipau, is leto einu link galo - audines snukis pabertas kaip reikiant, antifrizas beeega, groteliu neber, faros neber, buferis trukes… prieinu prie passrato galo, o tas sveikas kaip nieko nebuve…nuo buferio ciut dulkes pavalyto, vos vos… berods 50lt ant “butelio” pajamiau ir Ufff