Purvina ir dar…
Purvina ir dar blonde uz vairo Skambina mano
… sako katik atbula ipifau i kita masina
kazkokia mazyte, net nesimato per galini langa… tipo taurage tik purvas nusivale… tai masina lyg ir nieko, bet lyg ir kapotas iskilo
blonde
NU liepiu mentam skambint… kad 4 gabalu neuzsidirbt… Paskambina mentam… viskas ok… islipa is masinos… liepiau foto apdaryt… kad bangoj dalywacyja butu, o tos mazos masinytes jau nebera
Skambina vel mentam… mentai zvengia… pasake, kad iviki uzfiksavo… jei kas skusis tada iskvies
beveik juokingai graudu
mrC - o apie ivykio deklaracija negirdejusi?
H> ir ka toj deklaracijoj pildyt kai masina stovinti buvo… tuscia be vadylos
huntero o ką deklaruot jei ta kita išvažiavo?
pasisekimas
boboms tik arkliu važinėt
mrC - kol skambino vairuotojo nebuvo. pakalbejus islipo, jau neber ir masinos. idomiai. Karoli - deklaruoti pajamas galima
huntero… nu kas idomiai ten prie parduotuves… aikstute kakzokia… kas tau nesuvokiamo?
labai idomu
nuostabia turi. su tuo is sveikinu. tiksliau - apgailestauju.
mrC - kiek ilgai su tavim ir su mentais kalbejo? puse val? nors koks skirtumas. isvaziavo, tai isvaziavo. ras kapota palankstyta mazosios masinos savininkas, kam nepasitaiko… beja, vaziavo atbula, atsireme i kita, stovincia masina kaip suprantu. tada skambino. o pakalbejus islipa, neber tos masinos
ir vadylai anos masinos nedaejo, ko ta taurage prie pat pristumta/atsiremusi… idomi istorija
yesus> normaliai mano dama laksto… ne kiekvinas boicas dar taip vairuot moka… na o ziopllu klaidu pasitaiko… pats esu i medi inpifes nepastebejes ir i stulpeli… Tai kad tik tokie ivikiai butu tai tik dziaugtis reik…
H> nu xz… pora minuciu su manim… dar su mentais… vat per 5 minutes atjo zmogenas atsisedo ir numyne… svarbiausia pranesta… o tai stukacioku visokiu buna… kur ne padelu paims ir pranes numerius uzsirases… o tada rukyk uz kelis gabalus ri dar be teisiu… kas mane girta veziotu
H> atsireme atbla vaziuodama… tada pavaziavo i prieki… ir islipo
tai gi moteriska logika
tai pasiseke, kad nieko nereikejo formint ir piziotis.
Px… pasiseke, kad sava masina sweika… visa kita draudimo parke
Man cia i passat ikale praeita savaite. Prie sakryzos sustoju. Biski pavaziuoju, vel stop. Tik BUM brolis islipa mergyte su dzipu kabli prielietus sedi ruskanu veidu
atsisedom ir isvaziavom
kabliui nieko, net uzmauto gyvuno nesuzeide
nu ka,salia kinietisku drl bus instaliuoti kinietiski parkai
Man irgi panasiai buvo, ilipau i , lyja, langai aprasavo kol pasilo masina, pajudu atbula staigiau ir tik bum, wtf, gi nieko nebuvo kai isedau, islipu ziuriu bmw stovi, masinoj nieko nera, nu galvoju palauksiu, kol ateis savininkas, laukiau laukiau ir net nepamaciau kaip isvaziavo anas
ant delfino kablio pries ~4m pasikabino audi 100tine… pries pereja stabdyt emiau staigiau, mat boba sumaste, kad jai reikia kone tekinom i kita puse… tik is galo cypt ir BUM. smugis neprastas buvo. nu p!ze galvoju, masinos galui kapec… islipau, is leto einu link galo - audines snukis pabertas kaip reikiant, antifrizas beeega, groteliu neber, faros neber, buferis trukes… prieinu prie passrato galo, o tas sveikas kaip nieko nebuve…nuo buferio ciut dulkes pavalyto, vos vos… berods 50lt ant “butelio” pajamiau ir