Niu va, nuejau papresingavau savo kolega "po robotie", kad nupirktu ledu. Dabar laukiu rezultato.
Bet ir siaip pagalvojau, kad visigi mes daznai griebiames psichologinio presingo kad pasiekti norima rezultata. Vat siandien atvaziavo is kitos firmos tiekejas ir daro presinga musu vadybininkui: mol, man priklauso i kisene, kad jusu prekes pirkciau, o tai einu pas konkurentus, kurie man tikrai sumokes.
Vienzo - asmeniniam gyvenime, darbe - visur mes naudojame tam tikras psichologines priemones rezultatui pasiekti.
Kaip jus jomis naudojates? Kokiose situacijose?
Zmonos daznai naudoja psihologiny presinga nu dar ir kitoki presinga buna naudoja kad pasiekt kazkokiu rezultatu is vyro , jei vras nepastebi to ir pasiduoda presingui zmona rezultata pasiekia
as kai ko nors labai noriu, tai padarau tokias labai grazias kvailas nekaltas ir gailias akutes… vyras dar ne karto neatlaike … ir gavau ko noriu … mano geriausias draugas toki zvilgsni vadina " zmejinnij glaz "
As tai jei daro ka nors ne taip pasakau, bet leidziu jam paciam pasirinkti. Po to, jei as bunu teisi sakau: na, ka as sakiau . Jis labai bijo to pasakymo, todel su manim tariasi.
Vyro neturiu… su jais apskirtai nemoku bendrauti… Sakydavau tiesiai sviesiai arba tyledavau… O va su dukra ismokau "suzaist". Kai ji labai oziuojasi, pasakau:"tu mane liudini…" ir nutaisau sielvarto kupina veida… Is karto suveikia, ji puola mane guosti ir sako, kad darys viska, ko paprasysiu Jei is mamos ko nors reikia, tai reikia viska susiakyti greitai greitai, kad nespetu suprast nieko, tada rezti:"tai tu sitinki, ane, valio, aciu, tu labai gera" ir nert pro duris… Va tokie gudrumai ir presingai
vienzo, prie kiekvieno diedo, kaip ir prie moters yra kitoks priejimas, vienas pakimba ant asaru, kitas ant kitko, nebutinas ir tas psixologinis presingas galiu tik pasakyti kaip ant kablio imu kolegas, o faktiskai vieni diedai aplink sukasi pasidarau koketka, pradedu flirtuot (jauciu prisiflirtuosiu), o po to, lai lai lai, gal galetum, jei nesunku, nu o isivaziaves vyras, katras atsakys, tik aisku aisku, alyva, jokiu problemu bet aisku, jei jiems reik as irgi nebunu karova, visada pagelbeju ar pasitarnauju vienzo, tik pamenu mano ex kolega nesuprato, kai per pietus sedejom su kolege ir pavalgiusios nutaisem ir sakom:‘oi, kaip mums patinka baltas sokoladas’, o tas kelmas sedi ir sako:‘aha, man irgi’…mes toliau giesme giedam, kol po 20 min. giedojimo kitas kolega nesusiturejo ir dinges grizo su baltu sokoladu
nesiputok, isnaudojimas pasireiskia ne tik pinigines tustinimu tegul dziaugiasi, kad lytiskai neterorizuojame tavo akimis ziurint, jie isnaudojami, bet svarbiausia, kad budami paslaugus jie gerai jauciasi, dviguba nauda, Monster truck o dabar putas nuo lupu nusivalyk
vargses moteriskes monster truck kolektyve Pas mus kolektyvas 50x50 vyru/moteru, tai lepina moteriska puse visada vyriskiai Vis su saldainiais prasinesa, jei kokia paslauga padarai tai iskart kaktusas ar tortas ant stalo dabar jau nereikia net nieko sakyt, issiauklejom panasiai kaip Alyva
Nu nesiseiliok nesiseiliok, jei s savo poelgiu didziuojasi kad melzi bendradarbius ir isivaizduoji kad jiem tu suteiki malonuma tai klysti jie matyt tikisi kad pakviesi kada vakarienes i namus
Arba jau jauciasi skolingi del vakarieniu
Tiesa akis drasko? nu sakei pati kad kaimo boba esi tai atleistinas tavo rasymo stilius