Psichologinio poveikio priemones.

Psichologinio poveikio priemones.

Niu va, nuejau papresingavau savo kolega "po robotie", kad nupirktu ledu. Dabar laukiu rezultato. Cha cha
Bet ir siaip pagalvojau, kad visigi mes daznai griebiames psichologinio presingo kad pasiekti norima rezultata. Vat siandien atvaziavo is kitos firmos tiekejas ir daro presinga musu vadybininkui: mol, man priklauso i kisene, kad jusu prekes pirkciau, o tai einu pas konkurentus, kurie man tikrai sumokes. Apakęs
Vienzo - asmeniniam gyvenime, darbe - visur mes naudojame tam tikras psichologines priemones rezultatui pasiekti.
Kaip jus jomis naudojates? Kokiose situacijose?

Zmonos daznai naudoja psihologiny presinga nu dar ir kitoki presinga buna naudoja kad pasiekt kazkokiu rezultatu is vyro , jei vras nepastebi to ir pasiduoda presingui zmona rezultata pasiekia Cha cha

Nu ka nuimam laika - 15 min. - as jau valgau ledus Niam niam. Svarbiausia - islaukti. Mirkt Cha cha

as kai ko nors labai noriu, tai padarau tokias labai grazias kvailas nekaltas ir gailias akutes… vyras dar ne karto neatlaike … ir gavau ko noriu FlirtasFlirtasGirtas … mano geriausias draugas toki zvilgsni vadina " zmejinnij glaz "

Aš tokią vieną gudrią naudojuCha cha
Kai Vyrasbandau ką nors patarti,sakau tik nebūtina taip daryti kaip pasakiau,pats nutarkMirkt

" kaip nori taip daryk, bet veliau tu del to dar pasigailesi … " JuokiasiJuokiasiJuokiasi

As tai jei daro ka nors ne taip pasakau, bet leidziu jam paciam pasirinkti. Po to, jei as bunu teisi sakau: na, ka as sakiau Apakęs. Jis labai bijo to pasakymo, todel su manim tariasi. Cha cha

zliumbiu Žliumbia

sutka, aisku Angelas

gal ir juokinga,tai ką parašei…

Aš irgi su Vyras panašiai bendrauju Cha cha Užtat tvarka ir ramybė namuose Cha cha

Vyro neturiu… su jais apskirtai nemoku bendrauti… Cha cha Sakydavau tiesiai sviesiai arba tyledavau… O va su dukra ismokau "suzaist". Kai ji labai oziuojasi, pasakau:"tu mane liudini…" ir nutaisau sielvarto kupina veida… Is karto suveikia, ji puola mane guosti ir sako, kad darys viska, ko paprasysiu Cha cha Jei is mamos ko nors reikia, tai reikia viska susiakyti greitai greitai, kad nespetu suprast nieko, tada rezti:"tai tu sitinki, ane, valio, aciu, tu labai gera" ir nert pro duris… Va tokie gudrumai ir presingai Cha cha

vienzo, prie kiekvieno diedo, kaip ir prie moters yra kitoks priejimas, vienas pakimba ant asaru, kitas ant kitko, nebutinas ir tas psixologinis presingasMirkt galiu tik pasakyti kaip ant kablio imu kolegas, o faktiskai vieni diedai aplink sukasiCha cha pasidarau koketka, pradedu flirtuot (jauciu prisiflirtuosiu), o po to, lai lai lai, gal galetum, jei nesunku, nu o isivaziaves vyras, katras atsakys, tik aisku aisku, alyva, jokiu problemuCha chaCha chaCha cha bet aisku, jei jiems reik as irgi nebunu karova, visada pagelbeju ar pasitarnaujuCha chaNekaltas vienzo, tik pamenu mano ex kolega nesuprato, kai per pietus sedejom su kolege ir pavalgiusios nutaisemFlirtas ir sakom:‘oi, kaip mums patinka baltas sokoladas’, o tas kelmas sedi ir sako:‘aha, man irgi’…mes toliau giesme giedam, kol po 20 min. giedojimo kitas kolega nesusiturejo ir dinges grizo su baltu sokoladuCha chaŠypsena

Isnaudotojos teroristes BlogaiVeee, litiskai trumpina kolegas Pavargęs

nesiputok, isnaudojimas pasireiskia ne tik pinigines tustinimuCha cha tegul dziaugiasi, kad lytiskai neterorizuojameCha chaCha chaLiežuvis tavo akimis ziurint, jie isnaudojami, bet svarbiausia, kad budami paslaugus jie gerai jauciasi, dviguba nauda, Monster truckMirkt o dabar putas nuo lupu nusivalykCha chaLiežuvis

Vienas malonumas ziureti i vyra, kuris su didziausiu malonumu pildo moteriskas uzgaidas ir jauciasi laimingas tai galedamas padaryti. Liežuvis Cha cha

ir visai kitas malonumas ziureti i laiminga moteri. tiesiog ziureti… Šypsena Mirkt

ApakęsApakęsApakęs vargses moteriskes monster truck kolektyve Cha cha Pas mus kolektyvas 50x50 vyru/moteru, tai lepina moteriska puse visada vyriskiai Niam niam Vis su saldainiais prasinesa, jei kokia paslauga padarai tai iskart kaktusas ar tortas ant stalo Cha cha dabar jau nereikia net nieko sakyt, issiauklejom panasiai kaip Alyva GėlėŠypsena

Anuka vardijat visus auklejimo metodus, nes as saviskiams turiu ant nuospaudu lipti, nes pas mane jie kaip meskinai. Juokiasi

Nu nesiseiliok nesiseiliok, jei s savo poelgiu didziuojasi kad melzi bendradarbius ir isivaizduoji kad jiem tu suteiki malonuma tai klystiCha chaCha chaCha cha jie matyt tikisi kad pakviesi kada vakarienes i namus Liežuvis
Arba jau jauciasi skolingi del vakarieniu JuokiasiJuokiasi
Tiesa akis drasko? nu sakei pati kad kaimo boba esi tai atleistinas tavo rasymo stilius Ignoruoju