Prozako karta. Ar verta ziureti?

Prozako karta. Ar verta ziureti?

Man tai gryn ten Ricci ten nelipo.
Šeip geras filmas, bet jin ai labai jau hollywoodiškumo man tam filmui kažkaip priduoda…

ziurejau jiegis filmas Šypsena me patiko. ir uzsimaniau buti rasytoja ir iki dbr tas noras nepraiena… bet reikia tureti tam talenta

jooo… jei nera tam talento tai jau sunku kazka padaryt…

Del bendro issilavinimo, o jei dar ten atpazinsi sawe is pagrindines herojes, tai dar gali nusistatyti saw diagnoze - letine depresije. O tada pirmyn i vaistine - Prozako pirkt.

diagnoziu gal patys nenusistatinekim Ne

Filmas neblogas, bet visiems kas dar nemate filmo siulyciau pirmiau perskaityti knyga. Vat knyga tai nereali Gerai, o paskui ir filmas kitaip ziurisi… Kietas

o knyga bibliotekoj galima gaut? pas mus tai kazkaip nebuvo Ne

Na nezinau ar bibliotekoje galima gauti, kazkaip abejoju…

reiks knygyne ieshkot Cha cha

nekartoja, kazkada pink floyd the wal ne iki galo paziurejau ir uzmigau, tai ir likau ne iki galo macius… Liūdnas

nesamone…

aisku kad verta…juolab ,kad lietuvoje auga zoloft karta Kietas

aisku kad verta.

siaip man visai jis patiko Šypsena

man irgi Taip

(Prozac Nation). JAV drama. 2001 m. Rež.: Erik Skjoldbjaerg. Vaid.: Christina Ricci, Anne Heche, Michelle Williams, Jason Biggs. Ji rūko žolę ir mokosi Harvarde. Ji rašo geriausias muzikos apžvalgas žurnalui “Rolling stones”. Kartais ji liūdi, o kartais rengia linksmiausius vakarėlius. Ji geria šampaną iš butelio ir nesidrovėdama gali aprėkti niekuo dėtus žmones. Ji tiki, kad vieną dieną taps įžymia. Tereikia susigaudyti savo gyvenime… tačiau kol kas jos gyvenimui vadovauja prozakas – cheminis preparatas, darantis žmogų laimingu. sprendziant ish aprashymo filmas idomus. taciau kaip yra ish tikruju? gal kam teko matyt ji? kokie atsiliepimai?

dabar kaip tik ziuriu, wisai neblogas Gerai