Turiu gera drauge,kuri man svarbiausia pasaulyje ,taciau turiu moteri kuri mane traukia kaip magnetas ,vienos nenoriu prarasti ,kitos iskaudinti ir prarasti.Vienos negliu atstumti kaip geidziamos ,kitos ,nes bijau prarasi drauga.Sunki dilema…
pasakius teisybe prarasiu viska .Oh women ,be jusu blogai ,su jumis dar blogiau,pasimeciau …
Noras vienas-likti vienam,bet ateis pirmadienis ,be sekso ir meiles istversiu be drauges ne …
O tai tavo ta drauge tik drauge, ar tarp Jusu kazkas daugiau? Jei tik drauge, tai nematau bedu…na o jei daugiau negu drauge, tai nemanau, kad butu verta nuklysti i sona
palauk palauk.tai tu turi puikia drauge,kuri yra daugiau negu drauge,bet vistiek eini dar ir pas kita? nu grazu…negalima sitaip.o kaip suprast,ji duoda laisve?ta prasme isleidzia pas ta kita?geras pasakymas:moterys nenori dalintis."o vyrai?jie labai mielai dalinasi?ir dar draugui paskolina?paskui dar dedei?hmmm…
Gal blogai isaiskinau ,as su ja tik draugas ,na kartais ;pasimylime ,kai nera su kuo ,taciau ji isteka ir isvaziuoja gyventi i Olandija .Ji pavargo nuo mano gyvenimo taisykliu,nori stabilumo ,isteka,susirado nuobodu advokata ,kuris tai gali duoti,kuris dek jos net is valstiju petrikelia i Amsterdama,nes jo (Amsterdamo ) atmosfera jai artimiausia .Zinau ,kad galiu ja sustabdyti ,bat nenoriu ,ji nebus su manimi laiminga,bet nenoriu ir paleisti,taciau tyliu ,nes noriu ,kad butu laiminga