Protas ir seksualinis potraukis

Protas ir seksualinis potraukis

Turiu gera drauge,kuri man svarbiausia pasaulyje ,taciau turiu moteri kuri mane traukia kaip magnetas ,vienos nenoriu prarasti ,kitos iskaudinti ir prarasti.Vienos negliu atstumti kaip geidziamos ,kitos ,nes bijau prarasi drauga.Sunki dilema…
pasakius teisybe prarasiu viska .Oh women ,be jusu blogai ,su jumis dar blogiau,pasimeciau …
Noras vienas-likti vienam,bet ateis pirmadienis ,be sekso ir meiles istversiu be drauges ne …

O tai tavo ta drauge tik drauge, ar tarp Jusu kazkas daugiau? Jei tik drauge, tai nematau bedu…Šypsenana o jei daugiau negu drauge, tai nemanau, kad butu verta nuklysti i sona Kietas

uzjauciu…tikrai sunku…Nekaltas

Daryk taip, kaip Širdis liepia Flirtas

deja daugiau ,ji lyg ir duoda man laisve ,taciau matau ,kad kencia .Moterys niekada nenori dalintis ,jauciu ,kad ja prarandu,bei skaudinu

Zinai vyrams dazniausiai liepia irnurodo…deja nera tokio paveisliuko…nepanasaus i sirdi…Kiaulė

palauk palauk.tai tu turi puikia drauge,kuri yra daugiau negu drauge,bet vistiek eini dar ir pas kita?Apakęs nu grazu…negalima sitaip.Neo kaip suprast,ji duoda laisve?ta prasme isleidzia pas ta kita?geras pasakymas:moterys nenori dalintis."o vyrai?jie labai mielai dalinasi?ir dar draugui paskolina?paskui dar dedei?hmmm…

Tu niekada neskaudin Širdis ir išdidziai leisk ašarėleiLiūdnas dziūti.

… šalta,kaip vidurnakčio liūtys…

SvajojuFlirtas

varyk iki galo

Niu taj galvok tada su kita galva… Cha cha Tik abejoju ar nesigailesi po to pasirinkes… Nekaltas

Gal blogai isaiskinau ,as su ja tik draugas ,na kartais ;pasimylime ,kai nera su kuo ,taciau ji isteka ir isvaziuoja gyventi i Olandija .Ji pavargo nuo mano gyvenimo taisykliu,nori stabilumo ,isteka,susirado nuobodu advokata ,kuris tai gali duoti,kuris dek jos net is valstiju petrikelia i Amsterdama,nes jo (Amsterdamo ) atmosfera jai artimiausia .Zinau ,kad galiu ja sustabdyti ,bat nenoriu ,ji nebus su manimi laiminga,bet nenoriu ir paleisti,taciau tyliu ,nes noriu ,kad butu laiminga

As dingstu 15 min einu i shnapso parduotuve viskiuko,be jo liudna…

I man sampaniuko paimk. Mirkt

Paimk ir man-džino.Be jo liūdnaGirtas

Tu zioplys!

Netgi pergywenus panasius iwykius sunku patart ka daryt. Tik is gailescio nereik test draugystes.Protui ir sirdziai sunku susitart

jeigu tikrai esi isitikines, kad ji su tavim ne bus laiminga - paleisk ja, nieko jai nesakykApkabinimas kazhkada viskas uzhsimirsh ir tau ir jai…