ProStreet
Senai buvo, nu bet imeciau is inercijos, pirmas rimtesnis “pasiektas”, t.y. laimetas aparatas, beje klasika tapes
Kad man tokia klasika i darzine
tai matau kad ne daug tada esate praejes. as dabar pastrigau tokioje vietoje su tais speed nevados dykumoje, kad net ranka nekyla vel jungtis, nes tokie greiciai, kad vis masina supilu nepataisomai
taip, i diena gaunasi 1 val. pazaist, bet ir nesisieloju, ilgiau “kaifuosiu”
Aš ilgai dykumoj kankinausi, ten net keturios speed lenktynės buvo, bet padariau dominate Aišku mašiną supyliau kažkur 20 kartų
ble as ta kur 4 speed challenge praleidau Ka uz dominate duoda? Gal netycia susigundysiu… bet tai uzknisa negyvai… 3-4 posukis ir jau skrieji lyg paukste…
Tai visgi zaidziat?
JAp, pasirodo ilgiau palosus itraukia neblogai
Dabqs > pinigų duoda ir tiek bet aš visus iš eilės pereidinėjo kol dominate nepadarau
Aš dažniausiai duždavau kitų dėka, kai bandai lenkt užkerta kelią ir tada bandau išsukt ir į šalikelę nuleiu ir totaled. Dar pabaigoj trasos bjauri vieta buvo, atrodo tiesus kelias, bet lyg kažkoks nelygumas nematomas yra, tai ten apsiverst lengva. Šiaip važiuoji daug kartų, įsimeni trasą ir nebetaip sunku
Aj dar prikolas buvo, važiavau, netyčia į šalikelę nuvažiavau ir skrendu kaip paukštis, nu parodė ten viską kaip vartausi ir t.t. Aš jau už galvos susiėmęs, laukiu kol restart duos, ale žiūriu, kad galiu važiuot
Gal galit patart kaip teisingai masina dragui susireguliuot? Niekaip tinkamai nesusireguliuojiu begiu perjungimo. Perjungus begi, kazkaip per ilga pauze kol igauna pagreiti naujam begyje. Pavara perjungiu laiku. Kolkas dragus laimiu, bet ziuriu, kad neilgai tai tesis
begius trumpink tada tuning nuorodoje
Man kuriozas kvailas buvo E46 M3 rungtyse, startuojant vienas kaip ibestas liko stovet prie starto, o as uz jo…tai kol atbulai isvairavau
, cia geras,kad stovet likai,matyt buvai prasiskolines tam pirmesniam,kad negalejai vaziuot be jo
mano skonio