Projektas apie J.Biliuna..

Projektas apie J.Biliuna…Mirkt

Rashau projekta apie Jona Biliuna ir noreciau pasiterauti jusu nuomones apie jo kuryba. pvz.: ubagas,brisiaus galas.
toks jaunimo intervju man butu didelis + -as. Is anksto aciu.ŠypsenaFlirtas!!!

na manau kad Liūdnas

Siūlau sugalvoti konkrečius klausimus, kad tai tikrai būtų panašu į interviu. Tokiais atvirais klausimais nieko gero nepeši - reikia ir savo darbo kiek įdėti. Nes jei Tu tingi , tai ir kiti tingi atsakinėtiTaip

wisiskaj pritariu Taip Cha cha

"Laimes ziburys" Ar jus pasielgtumet taip kaip pasielge to kaimo gyventojai? Ar paaukuotumet savo gyvibe,del kitu laimes?

Kaip galit paaiskinti si reiskini,kad diena zvaigzde pasirode? Is kurinio "Zvaigzde".

Ar jus galetumet pasielgti taip kaip pasielge berniukas,(kurinije "Kliudziau&quotMirktkai nusove vargsa,bejegi kaciuka?

FlirtasGirtasCha chaNekaltasJuokiasiMirktŠirdisLūposGėlė

Hei tikrai nieko nepakertu tame Biliune, bet noreciau suzinoti, o knygu skaityti nemiegstuFlirtas
People ar sunku jums atsakyti? Yra gi tokiu kurie skaite? FlirtasGirtasCha cha

Slusai Tanka nasla gde sprasivat!Zdes tebe serjozna ne otvetiat!TaipTaipTaip

Tautiečiai, pagelbėkit Dipsy. Matot, kad pasistengė, sureagavo į pastabas, sugalvojo konkrečius klausimus.
Dipsy, atsakyčiau ir aš, bet nelabai telpu į "jaunimo" rėmus. O ir tuos kūrinius jau daugiau kaip prieš dvidešimt metų skaičiau…Taip

na, kas del laimes zhiburio… nemanau, kad daug dabar tokiu, kurie del kitu aukotu gyvybes, nes per daug visuomenej isishaknijes egoizmas… ash pati irgi neaukochiau… nes ir pati egoiste esuMirkt… nebent del labai artimo zmogaus.

shito neacimenu kurinio. Drovus

ne, negalechiau… nes labai myliu kachiukusCha cha… kad ir kokius apleistus Šypsena ir dar del to, kad ir sheip nemegstu kraujo. Nekaltas

Na, nežinau kaip dėl pirmo…galėčiau dėl man artimų ir brangių žmonių laimės,o šiaip…na nebent būtų altruizmo priepuolis Šypsena

"Žvaigždė" lyg ir skaityta kažkada,bet nebeatsimenu.

Dėl "Kliudžiau" - tikrai negalėčiau taip pasielgti. Bet va tą bjaurų vaikį,taip pasielgusį,mielai prilupčiau.

Klausyk Zeniul tu verciau i klausimus atsakyk! Nuomoniu gi reikia…Cha cha Matai gi, kad zmones nepadedaŽliumbiaNustebęsŽliumbia

Dar pora klausymu: Ka jus nupiestumet perskaite bet kuri is Biliuno kuriniu? Ir ka jus manote apie rasytojo rasimo stiliu?KietasLaimingasNekaltasDrovus

Manau, kad kiekviena diena mes del kazko aukojames, net patys to nezinodami.Taigi jei nuo to priklausytu mano mylimu zmoniu tolimesne laime, tai pasiaukociau… Svetimi zmones - Nedekingi…

[Jei gerai pamenu ir prisimenu tiksliai si kurini],Tai zvaigzde, mano manymu, simbolizuoja laime, stebukla…Žvaigždė

Ne, negaleciau, nes neturiu tiek saltakraujishkumo.Greiciau as ta kaciuka paimciau i rankas, nei ji nusauciau…Apkabinimas

as tau labai diekinga.aciu
BučkisBučkis
visu nuomone man labai svarbi.MirktŠypsena

Et zmones gal parasytumet dar ka nors idomaus… Please!ŽliumbiaLiūdnas

Projektas? Kazkaip nesuprantu kaip projektas rasomas apie rasytojus Nekaltas Tai gal referatas ar kazkas panasaus?

auksiniz: projektas tai kuomet tu rasai darba pasirinkta ar duoda tema, t.y.ne vien sukisi rasta info is literaturos, bet ir idedi nemazai savo darbbo.Keli hipoteze, vykdai apklausas, po to darai isvadas.Visa sita kurybini darba turi apsiginti pries auditorija (na zinoma kad mokyklos), paaiskindamas trumpai, kaip dirbai, kuo remeisi darydamas tokias isvadas, apklausas ar pan…Na vienu zodziu darbo apipavidalinimas zodziu, pateikiant skaidres ir pan… Na bent jau pas mane mokykloj tokie projektinai…

Na dar projektiniai darbai gali buti filmuotos medziagos ar dar kaip pateikiai, taciau vistiek prie ju turi buti tavo darbo aprasymas Šypsena Siaip labai idomus tai darbas ir zinoma patirties igaunama Taip

Mes ir pacios zinom kas yra projektas.O vat i klausymus jus atsakyt galetumet. ŠypsenaFlirtasBučkisDrovus
Mums jau nebe daug laiko liko,o interviu vis dar "nekoks".

Butinai parasyk, kad pro suplysiusias biliuno kelnias, matesi jo kaimietiska prigimtisTaipJuokiasi