Rashau projekta apie Jona Biliuna ir noreciau pasiterauti jusu nuomones apie jo kuryba. pvz.: ubagas,brisiaus galas.
toks jaunimo intervju man butu didelis + -as. Is anksto aciu.
Siūlau sugalvoti konkrečius klausimus, kad tai tikrai būtų panašu į interviu. Tokiais atvirais klausimais nieko gero nepeši - reikia ir savo darbo kiek įdėti. Nes jei Tu tingi , tai ir kiti tingi atsakinėti
Tautiečiai, pagelbėkit Dipsy. Matot, kad pasistengė, sureagavo į pastabas, sugalvojo konkrečius klausimus.
Dipsy, atsakyčiau ir aš, bet nelabai telpu į "jaunimo" rėmus. O ir tuos kūrinius jau daugiau kaip prieš dvidešimt metų skaičiau…
na, kas del laimes zhiburio… nemanau, kad daug dabar tokiu, kurie del kitu aukotu gyvybes, nes per daug visuomenej isishaknijes egoizmas… ash pati irgi neaukochiau… nes ir pati egoiste esu… nebent del labai artimo zmogaus.
shito neacimenu kurinio.
ne, negalechiau… nes labai myliu kachiukus… kad ir kokius apleistus ir dar del to, kad ir sheip nemegstu kraujo.
Manau, kad kiekviena diena mes del kazko aukojames, net patys to nezinodami.Taigi jei nuo to priklausytu mano mylimu zmoniu tolimesne laime, tai pasiaukociau… Svetimi zmones - dekingi…
[Jei gerai pamenu ir prisimenu tiksliai si kurini],Tai zvaigzde, mano manymu, simbolizuoja laime, stebukla…
Ne, negaleciau, nes neturiu tiek saltakraujishkumo.Greiciau as ta kaciuka paimciau i rankas, nei ji nusauciau…
auksiniz: projektas tai kuomet tu rasai darba pasirinkta ar duoda tema, t.y.ne vien sukisi rasta info is literaturos, bet ir idedi nemazai savo darbbo.Keli hipoteze, vykdai apklausas, po to darai isvadas.Visa sita kurybini darba turi apsiginti pries auditorija (na zinoma kad mokyklos), paaiskindamas trumpai, kaip dirbai, kuo remeisi darydamas tokias isvadas, apklausas ar pan…Na vienu zodziu darbo apipavidalinimas zodziu, pateikiant skaidres ir pan… Na bent jau pas mane mokykloj tokie projektinai…
Na dar projektiniai darbai gali buti filmuotos medziagos ar dar kaip pateikiai, taciau vistiek prie ju turi buti tavo darbo aprasymas Siaip labai idomus tai darbas ir zinoma patirties igaunama