progresyviakai.... is kur traukiate info apie muzika ?!

progresyviakai… is kur traukiate info apie muzika ?!

siaip pasidare labai idomu kokia spauda skaitote ir kokiuose saituose landziojate noredami praplesti savo muzikines zinias bei gauti paskutines naujienas is klubu (ir ne tik) pasaulio… as, zinoma, uzsuku i ore.lt , po to labai megstu UK zurnaliuka MixMag (real version), kuri galima rasti ir on line: mixmag.net (bet labai jau kuda versija), taip pat senesni straipsniai sukrauti adresu: techno.de/mixmag , ir dar draugelis parekomendavo toki website-a: skrufff.com . Deja, bet musu brangiojoje Cikagoje jokio protingo leidinio nesugebejau atrasti Ne, tad tenka tenkintis europietiska spauda bei worlwideweb-u.

Ajsq einu i ore.lt ,ankciau eidavau i lyrics.lt ,bet daba kai neber dainu zodziu jie mane knisa…o kai jau lb prireikia zodziu tai einu i [" TARGET=“_blank”&gt; http://www.lyrics.com Liežuvis ](http://www.lyrics.com<img border=0 src=)

pastaruoju metu ir man iskilo toks klausimas.bet nelabai man yra noro skaitinet ten tuose puslapiuose kazka.o dar ir anglu kalba dazniausiai.zdz tenkinuosi tuo ka turiu. Mirkt