Programos pilniems muzikos albumams parsisiusti.
Sveiki! Gal tokiu temu ir buvo koks 1000 pries tai, bet as nieko tinkamo neradau. Daug kas diskutuoja, kokia mp3 parsisiuntimo programa yra geriausia. Bet man atsibodo siuntinetis muzika po viena mp3. Noreciau parsisiust pilnus albumus jei yra tokia galimybe. Gal galit parekomenduoti kokia programa? Emule bandziau. Ziauriai nepatiko. Nepavyko atsissiusti nei vieno failo. Nezinau kodel. P.S. Nepulkit kritikuot is kart mano nevykusios temos (jei ji jums tokia pasirodys), nerasykit beprasmiu piktu zinuciu, kad reikalui esant galeciau istrinti ta tema. Aciu uz zupratinguma
Nesupratau aš tavo minties. Kad parsisiųsti pilną albumą, jis turi būti internete kažkur padėtas. Aš siunčiausi ir kolekcionuoju tik albumais. Gali mėginti maxalbums.com/albums/ , tik labai ten sunku su failų pervadiniais ir slaptažodžiais.
nieko ten panasaus i delfi nera tai paieskos irc tinkle puslapis gana neblogas budas siust muzikai
nors as naudoju eMule ir nesiskundziu
Na juk dauguma programu veikia failu apsikeitimo tarp tos programos vartotoju principu. Tu siuntiesi muzika is kazkieno kompo kaip ir kazkas kitas siunciasi is tavojo. Taip pat buna ir su pilnias albumais. Jie buna suzipuoti ir tokius galima parsisiusti. O kad muzika verta kaupti tik pilnais albumais tai cia manau niekam klausimu nekyla.
Gal galima placiau? Kokia eMule verija naudoji ir is kur ja galima parsisiusti? As kazkada bandziau perprasti eMule. Ji randa suspaustus pilnus muzikinius albumus, bet siusti nesiuncia. Kame kampas. Ir kiek ustrunka albumo parsiuntimas? Rankiotis po viena daina svelniai tariant uzknisa.
nueini i muzikos prekiu parduotuve pvz aldija.lt ir nusiperki CD. juokauju. siaip ar taip as tai pagal sarasa po viena siuntineju. vis tiek po to puse istrini nes nera praktiskai grupes kurios visos 100% dainos patiktu.
Man atvirksciai buna. Retas atvejis, kad pavyktu surinkti visas albumo dainas po viena ieskant. O kas liecia patikima, tai mano manymu tik pilnas albumas, o ne jo iskarpos perteikia pilna albumo nuotaika. Ir siaip nepatogu. Jei tavo fonotekoje CD skaiciuojami ne desimtimis o simtais ar net tukstanciais, tai kiek galima tureti tokiu rinkiniu? Dauk geriau pilni albumai. Ir paciam susigaudyti tada lengviau.
nu is tikro tai teisybe. bet sisirandi inete song list ir tada copy paste i p2p programa ir tau download. bent jau as taip darau. o rinkiniai nera blogai bet kokiu atveju, nes ten galima rasti gabala kurio atlikejas dar albumo neisleido ir pan. o is vis ftp serveriuose geri zmones nuripina ta muzika ir padeda visa albuma tau belieka tik pasiimt. tik va reikia ftp servus gerus zinot. o ju nera jau taip ir daug
O kokia programa p2p naudoji jei ne paslaptis? Lengviausiai eina parsisiusti populiariausias dainas, kurias daugelis megsta ir turi savp PC. O ne tokiu zinomu dainu is albumo daznai sunku rasti. Va ir ima siutas kai iki pilno albumo truksta vienos dainos
naujausia versija is emule-project.net tam kad siustu turi siek tiek palaukt. kai isibegeja siuntimas buna labai geras
limewire.com na jei kox underground projektas ar pan nelabai populiari grupe tai aplamai sunku parsisiusti jos kurinius nekalbant apie albumus
-
mp3shits.com 2. ieškai dominančių linkų ir/ar albumų… 3. parsisiunti NetPumper programytę (naudoja antileech) 4. čiumpi patikusį albumą ir stebi, kaip pumpuoja dainą po dainos… 5. jei reikia, pervadini iš *.jpg, *.doc ar kitokių plėtinių į normalius (pvz: *.mp3) arba išsizipuoji. 6. laikas nuo laiko pravalai kompą nuo visokio prikaupto brudo…
Muzikos siuntimui naudoju emule , winmx , soulseek . Man geriausia soulseek. Irasai autoriu albumo pavadinima ir ismeta pas koki zmogu kokios dainos yra is to albumo dazniausiai zmones turi pilnus albumus , tai tik suzimi dainas nuo pirmos iki paskutines ir siuntesi.
soulseek tai navarotas kad eini pas ciuva i kompa o jis ten susideliojes katalogias ir matai viska kusir failas prie kokio katalogo ir pagal tai gali spresti. na zinoma jei tvarkingas useris. pvz pas mane tai kai visa 20 gb pasharini mp3 tai ten kniskis 2 paras nesusigaudysi kas is ko ir prie kur
teko turet tokia programele ‘album galaxy’ geroji jos puse - pati programa turi atlikeju ir ju albumu sarasus (juos galima atnaujint), pagal juos galima ieskot dainu p2p tinkluose, taciau jau po viena daina… blogoji - kartu su programa instaliuojama nemazai slamsto…teko ja ismest… pats naudoju dc++, naujausius albumus rantu mp3xplosion.com(taciau daug pop-up’u, kuriniai labai suspausti - 96kbps, dazniausiai .ogg formatas), arba siunciuosi torrent’us…
naudok belenkoky p2p klienta. o albumai dazniausiai buna su archyvuoti, tad lengviausiai ieskoti yra tep: rasai grupe ir nustatai filtra archyvai. jei zinai tikslu pavadinima - paieska truks daug trumpiau… tep visa U2 ir bobmarley diskografija albumais ir atsirado pas man
BitComet, eXeem. Siunciu torrentus.