Profiliuose butu malonu matyti
Kad butu data, kada bangietis uzsiregistravo, nes tingisi knistis po bangieciu galerija… Be to man rodos, kad profilius reiktu pertvarkyt.
Adminai!!!
Nereikalinga
Galima paklaust kodel tu taip manai? Manau butu visai saunu!
Man kažkaip tai nėr per daug svarbu …
Trans Am rašė:
Kad butu data, kada bangietisuzsiregistravo, nes tingisi knistis po bangieciu galerija… Be to man rodos, kad profilius reiktu pertvarkyt.
Adminai!!!
Kadangi Bangieciu galerija dar tik neseniai pertvarkyta, o ir profiliai ne per seniausiai atsirado tokie, kokie yra nematome prasmes dabar daryti keitimu siose Bangos srityse.
Evelina_Banga rašė:
Kadangi Bangieciu galerija dar tik neseniai pertvarkyta, o ir profiliai ne per seniausiai atsirado tokie, kokie yra nematome prasmes dabar daryti keitimu siose Bangos srityse.
O ash turiu nora, kad butu galima pazhymeti ‘bangiechio parashytos temos’ varnelemis, kurias temas rodyti visiems arba ne. Ta prasme, praejus kazhkiek laiko, kai kurios temos patampa tokiomis nereikalingomis, kad net visishkai nesinori, kad jos matytusi profaile. Sudejai varneles, ir kiti mato tik tas temas, kurias leidzhiama matyti.
P.S. Chia kalba eina tik apie profaila, o ne apie forumus.
Achiu uzh demesi.
P.S.S. Tuoj busiu suvarytas
d’Arius rašė:
Evelina_Banga rašė:
Kadangi Bangieciu galerija dar tik neseniai pertvarkyta, o ir profiliai ne per seniausiai atsirado tokie, kokie yra nematome prasmes dabar daryti keitimu siose Bangos srityse.O ash turiu nora, kad butu galima pazhymeti ‘bangiechio parashytos temos’ varnelemis, kurias temas rodyti visiems arba ne. Ta prasme, praejus kazhkiek laiko, kai kurios temos patampa tokiomis nereikalingomis, kad net visishkai nesinori, kad jos matytusi profaile. Sudejai varneles, ir kiti mato tik tas temas, kurias leidzhiama matyti.
Achiu uzh demesi.
seip teisinga
Bangele_uogele rašė:
misss666 rašė:
Trans Am rašė:
Kad butu data, kada bangietisuzsiregistravo, nes tingisi knistis po bangieciu galerija… Be to man rodos, kad profilius reiktu pertvarkyt.
Adminai!!!Nereikalinga
Galima paklaust kodel tu taip manai? Manau butu visai saunu!
Todel, kad kai kox nors labai reiskiasi, tai butu ydomu suzinot ant niko paspaudus kada uzsiregistravo!
BŪTINA!!!
nebutina
d’Arius rašė:
O ash turiu nora, kad butu galima pazhymeti ‘bangiechio parashytos temos’ varnelemis, kurias temas rodyti visiems arba ne. Ta prasme, praejus kazhkiek laiko, kai kurios temos patampa tokiomis nereikalingomis, kad net visishkai nesinori, kad jos matytusi profaile. Sudejai varneles, ir kiti mato tik tas temas, kurias leidzhiama matyti.
Achiu uzh demesi.
Buten ir as to noreciau!
Nes tikrai norisi, jog nevisas temas, kokias esu sukures, galetu matyti mano profilyje kiti!
visiskai nereikalinga funkcija!
o man rodos nepakenktu
Pilotaz rašė:
o man rodos nepakenktu
#ff0000
Siaip regu adminaj pareiskia nuomones
Trans Am rašė:
#ff0000
Siaip regu adminaj pareiskia nuomones
5-a zinute
Evelina_Banga rašė:
Trans Am rašė:
#ff0000
Siaip regu adminaj pareiskia nuomones5-a zinute
Tada reiskia ne
eee… nenorejau vesti naujos temos vistiek susije su profiliais.
noreciau opcijos prie nustatymu, jog kiti negaletu matyt kada as online kada ne. imanoma padaryti?
the_dunadan rašė:
noreciau opcijos prie nustatymu, jog kiti negaletu matyt kada as online kada ne. imanoma padaryti?
Isivesk tave dominacius asmenis i draugu sarasa ir matysi kas ir kada online.
Maximus - širdžių vagis™ rašė:
the_dunadan rašė:
noreciau opcijos prie nustatymu, jog kiti negaletu matyt kada as online kada ne. imanoma padaryti?Isivesk tave dominacius asmenis i draugu sarasa ir matysi kas ir kada online.
tu manes nesupratai. as nenoriu kad KITI ASMENYS matytu kada AS prisijunges.