Profesionalus Video Editing

Profesionalus Video Editing

Sveiki. Va ash turiu projekta (reklaminis klipas) padaryti kuris tures viena epizoda kuris vyksta “alternatyvioje tikroveje” Esme tokia: sedia vaikinas prie stalo ruka ir shneka su mumis, uzh jo yra langas ir ten matosi zhmones vaikshto. Man reikia padaryti kad vaizdas kaip jis shneka eitu pirmyn (tipo normaliai) o vaizdas lange eitu atgal (tipo zhmones eitu atbulkia). zhinau chia nelabai geras paasihkinimas bet va foto turiu imetes. gal bus aiskiau. Nesu ash joks pikaso tai del picturos plz ne 3.24okit Šypsena[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.1 95348.627…-=(711135766](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.195348.627…-=(711135766) pagrindinis veikejas neuzhstoja lango. Ash maniau kad taip butu galima padaryti: Nufilmuoti ji shnekanti (kamera nat tripod’o, nejuda, be jokiu zoomu) ir poto nekeichiant padeties nufilmuoti zhmones vaikshtachiu normaliai, ishkirpti langa ish antro filmavimo, paleisti atbulke ir iklijuoti y pirma. Tai va man tik ishkilo vienas klausimas: Kaip tuos du vaizdus sujungti , nes kolkas man neishejo, gal kas bande/dare ir gali padeti? Ishanksto Dekingas!

JuokiasiNet nežinau kas mane labiau sužavėjo, ar tamstos dailininko sugebėjimai, ar pasiryžimas nemokant elementarių dalykų lįsti į reklamos biznį Cha chaBūtų kiek sudėtingiau, jei žmogus dengtų dalį lango, nu bet dabar…

su adobe after efects 6.5 galima ir judanti, ir seip judantis vaizdas geriau, gyvesnis toks Šypsena

Nu tai apie judanti vaizdą ir kalba. O jei turi omeny kameros judėjimą - taip, galima, tik ar paaiškinsi žmogui kaip tracking’u naudotis? Mirkt

viskas kartu labai zavinga Cha cha

reikia juk nuo kazko pradet Juokiasi visiems buna pirmas kartas Juokiasi

Nu bet etikmat, čia gi elementoriška, o žmogus net to nemokėdamas daro reklaminį klipą matote…

taigi reklamini klipa darau ne televizijai o savo mokyklai, kaip media studies projektas, chia jokio pelno ish to man nebus. mokytojas biski pasimetes tai nesusigaudo kaip tai padaryti tai jusu klausiu… Adobe after effects bandzhiau bet ten pasimechiau vaizde… bet jeigu su ta programa tai ymanoma padaryti tai ishsiaishkinsiu… aciu uzh atsakymus.

Juokiasi Cha cha galiu suskurti koki nori klipa jei ko nzn tai pasiklausiu cia pirmas klausymas ar kurent klipa reikalinga kamera Šypsena mda jo visada buna pirmas kartas bet kartais buna pirmas ir paskutinis Šypsena) jo siandien jau pezu pikaso paveikslas unreal P.S. beje gal kas zyno is kur gauti zoles Juokiasi

Nu tai jei kamera tikrai nejuda, tai čia elementaraus wipe’o užtektų. Tas man regis bet kurioj montažo programoj yra. Aišku su Afteriais tokius dalykus daryti galima geriau kur kas.

ishtryne mano pieshini kuris buvo for iliustracijos purpose! tai tipo geriausia programa after effecs, adobo. turiu bet ji (6,5), badzhiau ta wipe bet ten ju daug yra… block,card ir tt Šypsenakolkas ash chia dar neiko nesusigaudau… kazhkaip atrode bus lengviau… bet nieko, viskas turetu gautis… Aciu

Nu tai jei su after effectais darai, nereikia jokio waipo - dediesi antra sluoksni ant virsaus, uzsidedi maske, pasikropini su ja, pasistumi kur reikia, gal dar masteli jei reikia pasikoreguoji. Viskas.

aciu! kai padarysiu papostinsiu filmuka Cha cha

Padaryk paslaugą - nepostink Alus Mirkt

Papostink, vis įdomu ar kas gavosi. Piktuolis>>kaip ten reikalai dėl to pasiūlymo po naujų metų? Gal gali ką gero ar nelabai gero pasakyt?

Kai bus - pirmas sužinosi. T.y. neeeee, tu pas many gi Nr.3 užrašytas Mirkt

Nu tai suprantu, galvojau jau su kitais kandidatais šnekėjai