Prodigy isleido ilgai laukta albuma. Info 54oj zinutej
wat norejau pasiteiraut ar wis dar Lietuwoje liko, kam patinka Prodigy. Man ashmenishkai taj wiena ish geriausiu grupiu aisq, cia mano nuomone, bet kazkaip noretusi zinot, kad ash tox ne wienas
liko liko… a kur jie tiesis… oj savo laiku prodigiai buvo out of control
esu prodigy feat.method man "release yo self"
man jie ir dabar out of control
kur jie dings …
siaip patiko 99% ju gabalu kai buvau mazas berniukas, bet dabar nebent the fat of the land paklausau kartais. ten toks biski strogesnis albumas.
jo, liko, labai daug, maza nepasirodys. Narkomanai tusciom skarbonkem baladojasi ir te tau- Prodigy. Pavadinimas irgi gaidiskas. Nekenciu as jos
Buk ramus, OkiZai, liko dar Prodigy gerbeju! Dabar gali ramiai uzhmigti
Aš irgi Prodigy…
Gal kuriam klubą??
galim kurt
yra
na ir ka?
keliam puota?
xexe kas cia darosi iskart klubo reikia . siaip kazkada labai patiko prodigy bet patiko tol kol lietuvoj niekas jos per daug nezinojo o kai an kiekvieno kampo uzrasai atsirado kazkaip pradejo nykti patikimas. priedo prie stipriau trauke ir tevam mano muzika nepatiko uzsileisdavo savo sena metaliuka tai taip ir pasidaviau teveliu itakai - dievinu metala!
Tai kas bus klubo vdas??
tai dazniausiai buna tas kas pasiulo, o dabar manau tau reikes sitas pareigas dalintis ir su temos autorium
Aš visą garbę paliksiu OkiZui, nes jis čia didesnis šeimininkas
liko liko) Prodigy rulz!!
Nu nzn, kazkaip nelabai daug prodigy muzikos girdejau, bet nemanau kad jie tokie geri… Girdejau kad ju vokalistas sau sonkaulius nusipjove kad galetu sau chiulpti
labai blogai girdejai
Yep… The Prodigy ko gero geriausia visu laiku grupe Tik gaila, kad jie kaip ir dabar nustojo kazka kurti… Anywayz, vistiek tie patys Breathe ar Firestarter daba vezha nerealiai