Prodigy isleido ilgai laukta albuma. Info 54oj zinutej

Prodigy isleido ilgai laukta albuma. Info 54oj zinutej

wat norejau pasiteiraut ar wis dar Lietuwoje liko, kam patinka Prodigy. Man ashmenishkai taj wiena ish geriausiu grupiu Kietas aisq, cia mano nuomone, bet kazkaip noretusi zinot, kad ash tox ne wienas Cha cha

liko liko… a kur jie tiesis… oj savo laiku prodigiai buvo out of controlBaisu

esu Laimingas prodigy feat.method man "release yo self" Gerai

man jie ir dabar out of control Kietas

kur jie dings … Šypsena

siaip patiko 99% ju gabalu kai buvau mazas berniukas, bet dabar nebent the fat of the land paklausau kartais. ten toks biski strogesnis albumas.

jo, liko, labai daug, maza nepasirodys. Narkomanai tusciom skarbonkem baladojasi ir te tau- Prodigy. Pavadinimas irgi gaidiskas. Nekenciu as josKandaKandaKandaKanda

Buk ramus, OkiZai, liko dar Prodigy gerbeju! Dabar gali ramiai uzhmigtiCha chaCha chaCha cha

Aš irgi Apkabinimas Prodigy…
Gal kuriam klubą?? Nekaltas

galim kurt Šypsena

yra
na ir ka?
keliam puota?
Liežuvis

xexe kas cia darosi iskart klubo reikia . siaip kazkada labai patiko prodigy bet patiko tol kol lietuvoj niekas jos per daug nezinojo o kai an kiekvieno kampo uzrasai atsirado kazkaip pradejo nykti patikimas. priedo prie stipriau traukeŠypsena ir tevam mano muzika nepatiko uzsileisdavo savo sena metaliuka tai taip ir pasidaviau teveliu itakai - dievinu metala! Šypsena

Tai kas bus klubo vdas?? Šypsena

tai dazniausiai buna tas kas pasiulo, o dabar manau tau reikes sitas pareigas dalintis ir su temos autoriumŠypsena

Aš visą garbę paliksiu OkiZui, nes jis čia didesnis šeimininkas Nekaltas

liko likoMirkt) Prodigy rulz!!

Nu nzn, kazkaip nelabai daug prodigy muzikos girdejau, bet nemanau kad jie tokie geri… Girdejau kad ju vokalistas sau sonkaulius nusipjove kad galetu sau chiulpti Baisu

labai blogai girdejai JuokiasiJuokiasi

Yep… The Prodigy ko gero geriausia visu laiku grupe !!! Tik gaila, kad jie kaip ir dabar nustojo kazka kurti… Anywayz, vistiek tie patys Breathe ar Firestarter daba vezha nerealiai Šypsena