Problems su ausinimo sistema!

Problems su ausinimo sistema!

Turiu OOOO 80 su kurios ausinimo sistema nelabai man iseina susitvarkyti! Vienu zodziu taip: istisai dacikas man mirksedavo jog viskas kaista,nors temp. rode 60 laipsniu!Pakeiciau termostata,slangas,sutvarkiau (atrodo),bet visviena kazkas ne taip!Ventiliatorius isijungia ties 87 laipsniais (o tai norint padaryti reikia variklio apsukas laikyti apie 10 min. prie 4 stuku) vadinasi termostatas veikia!O dacikas po remonto visvien "kvailioja",tai kartais nuvaziavus 150km. ne karto nesumirksi,tai 100m. ir jau pradeda mirkset!
Norejau jusu nuomones apie tokius reiskinius!Gal cia pas dacikas jau pavarges?Gal kas esate susidure?

Turbūt tavo auto sudalyvavo Europos potvynyje praeitą vasarą…

Tai nieks nebuvot susidure su tokiom problemom?
(Liutas11)

Tikriausiai dačikas grybauja…Beje o ventiliatorių ir lemputę valdo tas pac ar skirtingi davikliai?

pas mane tas pats… ir vazineju su mirksincia lempute, kiek judinau ta dacika nieko nepasikeicia niekas… tiesa kartais buna kad nemirksiCha cha

O aušinimo skysčio lygis pakankamas… ???

Pas audi amzina problema su skydeliu. Ieskok ten problemos.

Skydeli tik nusipirkes pasikeiciau nes sename irgi mirksejo!
Labia erzina ta mirksianti lempecka!Negaliu normaliai vaziuoti!

gali tekti priprasti Taip Nustebęs

Nuo kada ventiliatoriu ir skydelio indikacija tas pac daviklis valdo??? Pas audi ventiliatoriaus daviklis juk radiatoriuj, o rodykles ant galvutes. Siaip tai ziurek laida greiciausiai bus prasitrynes, arba nekontaktuoja. Kartais buna ta pati lempute stabdziu skyscio lygio ir ausinimo skyscio lygio.