Problemos su SAT tiunerio garsu.

Problemos su SAT tiunerio garsu.

12148Mhz, 27.500MS/s 3/4 Horizontal

o negaletum dazni nurodyt, nes buvau visus palydovus istrynes, tai dabar kai skanuoji ASTRA tiuneris pakimba. (na cia normalu su 100vers Šypsena )

Kad ji yra Pro7 radijas tai ne; paprasciausiai ant analogines SAT ji ena tuo paciu dazniu kaip ir pro7, tai gal kai kurie taip ir vadina
http://www.sunshine-live.de

s9500 prisistabdo,kai kreipiasi i kortele.Pabandyk istraukes kortele,
arba,jei ir tas radio kanalas koduotas,pabandyk kitoki faila
irasyti.Pvz. pas mane s9500 su FUN kortele leciau dirba,nei su GW.
Kas pas kitus imtuvus yra atvirkshciai.Ishtraukus FUN kortele,net
nekoduoti greiciau persijungineja.Konkreciai sio kanalo negaliu
pabandyti,nes dabar matau tik 36e , 13e ir 5e.

per Astra, BetaDigital eina. Ji PRO7 radijas ar kakzas panasaus ir ji nekoduota. O del garso tai jis pasimato, kad ne koks tik neblogu garsu paleidus, jei ziuri per TV tai tikrai nepasakysi, kad blogas Nekaltas

Per koki palydova, kokiu dazniu ir kodavimu eina sunshine life? Pas mane irgi sams9500, garsas normaliai, nedingineja, nu nebent kartais kai signalas silpnas (kai antena apsninga Šypsena ).

skaf rašė:
nezinau, bent anksciau sunschines tai gan gerai grodavo (bet jau kelias savaites neklausiau) reiks siandien isbandyt
MTV tai tikrai geras garsas

tai gal pas tave kazkas su receiveriu negerai…

[/quote]

na su AV receiveriu tai tikrai viskas OK, bet va su SAT receiveriu tai gal ir ne viskas gerai Nekaltas

nezinau, bent anksciau sunschines tai gan gerai grodavo (bet jau kelias savaites neklausiau) reiks siandien isbandyt
MTV tai tikrai geras garsas

tai gal pas tave kazkas su receiveriu negerai…

Tokia gera radijo stotis yra Sunshine Life, bet kokybe prastesne uz 128 mp3 Liūdnas MTV ir kiti kanalai biski geriau, bet irgi nepyragai. Ir dar beda, kad dingsta garsas kokiai 1/2s. kartais per receiver’i, o per TV lieka Nekaltas Pas jumi tokiu problemu nebuna?

P.s. tiuneris SAMSUNG 9500.