Problemos su Officu
Dariau nemažai svarbios info su Word 2000 Pro (Windows 98 Sec. Edition). Įsigijau naują kompą, įsipliekiau Win XP Pro ir Office XP. Dabar man senus wordo (tik wordo) dokumentus atidaro kvadratukais. Vienas programeriai bandė ten kažką daryti - pastangos bevaisės. Sakė - išsiinstaliuok VirNet’ą. Neradau jo. Tas, kuris man supliekė visą programinę įrangą, sakė tipo žino, kas yra, bet jo pagauti niekaip neina.
Priedo - kai kurie wordo dokumentai virsta į HTT failus.
Gal ką patarsit?
del HTT kazkokia mistika
siaip - pabandyki CTRL+A pazymim visa teksta ir isrenkame naujus font’us - kad ir tuos pacius…
tai gal jau buvai susimetes Virneta ant winxp? jei ne tai ir nebandyk, kas ten prer programeriai blemba…
o htt… Microsoft Hypertext Template kaip uzseivini taip ir turi
Vienas is variantu senus dokus atidaryt ant seno wordo ir uzseivint .rtf
o siaip kazkur yr softukas kur taiso tas nesamones. prie aviu rodos maciau ar kur… (jei vietoj lietuvisku raidziu kvadratai ar pan…) nu bet nzn nzn
kartais man buvo ka srifto nesutapimai tai pazymek viska ir paskui sirink times new roman stiliu
nu man tai buvo gal pagelbes
Kal liečia šriftą, tai jau bandžiau. Pastangos bevaisės.
sakei, kad HTT ten kažką seniai išsaugojau, tai kodėl jie tiesiog iš išorės lygtai Word’o failai, o paaskuij pasidarė HTT failai?
kad nelabai čia ką radau
O jeigu perinsataliuočiau Windows’us ar net visą programinę su Format C:?
Gal pas tave kas nors blogai su regiono ir kalbos nustatymais? Man kvadraciukus rodo kartais, kai "locale setting" nesutampa su "non unicode" programu nustatymais… Tokia jerunda gaunas kartais…