Problemos su motorola v3690

Problemos su motorola v3690

Nusipirkau nauja motorola v3690 ir prasidejo mano problemos, nors velnias gal ir padeveta ikiso. Rysio rodo visas padalas, bet prisiskambint man nevisalaika gali - (salimais draugelis skambina - telefonas rodo visas padalas, o jam sako, kad telefonas yra isjungtas arba uz rysio zonos ribu) o jeigu dar ir i kisene telefona isidedu tada jua visai mires reikalas. Taip pat ir man nevisalaika is pirmo karto pavyksta prisiskambint,o jei prisiskambinu kartais po keliu sekundziu numeta pokalbi.

Taigi kas galetu jam buti, kiek galetu taisymas kainuoti ir kur geriausiai taisyti kaune? Alus Alus Alus

smagus telefoniukas…bet blemba ir ****ovas…nors cia irgi kaip uztaikysi…

Negi niekas nebuvot su sia motorola susidure, ar jau visiems be defektu ir pakliuve???

Korpusas originalus?

teisingai gali buti del korpuso,jei ne originalus,o siaip tai siustuvas turbut…

O pagal ka atskirt ar orginalus? Siaip yra ant telefono ir M raidziu ir motorola uzrasyta.

o jei siustuvas parejes, tai uz kiek galima pasikeist i gera, o gal sutaisyt eina?

jei siustuvas,tai aisq,kad galima pataisyti,bet kainos zinok nezinau tikrai.

o korpusa kaip atskirt ar originalus ar ne tai nezinau…kokybe kokybe…paziurek ar nakti neshviecia pro kampus…

turiu tokia pacia motorola,bet draugas i starka imete…
taj galiu dalimis padeti…?

cia jau kaip kompas,nebe telefonas Juokiasi

Bet, kad cia pocket pc.

aš galvojau kai nepadidinau nuotraukos, kad čia kažkas SE t610 perdirbo su photoshop ar kuo Nekaltas

man siek tiek i se t610 uznesa

Nu visai dar nieko atrodo Šypsena geras daigtas Cha cha

dydis man atrodi irgi daigto Cha cha

vo cia tai daigtas!!!