problemos su hp laptopo klaviatura

problemos su hp laptopo klaviatura

yra toksai atvejas, kad nereguoja klavisai tos eiles, kur nuo tab,q… Buna jog spausdina tik y raide, o kartais be jokiu problemu. Laptopo savininkas buvo nuneses garantiniui, taj sake ne klaviaturos bedos ir kazka gudriai sumale, tai kad ir kaip bande man perpasakot nieko nesupratau. Tipo pasake, kad jei prijungsi prie ineto veiks be problemu. Va man ir iskilo toksai klausimas, ar cia gali but kad windozei ko nors truksta (win98SE) ar beda klaviaturoje? Gal kas buvo susidures su kuom nors panasiu?

Siaip klaviaturos kabeliukas, plokscias su uzgarintais variniais takeliais yra labai opi vieta Loptope, taip pat ir TFT matricos kabelis.
Lankstosi jei, kartais buna kad tik atshoka prispaudimas, yra ten toks xitras lizdelis tam ploksciam kabelukui ir prispaudimo sistemike.
Jei atsirado problemos, butinai neshk kad paziuretu, jei nusibaigs klava iki garantijos pabaigos, tai aisq firma bus priversta remontuoti ar keisti, o jei po garantijos, manau vargu ar tu del klavos mokesi uz visus persiuntimus remontui ir t.t.
Man sitaip jau teko ismest velniop Acer klaviatura ir per monitoriu jau yra dvi strypes baltos. Na meistrai jau nesugeba net su laidziais srovei klijais sutvarkyti, atshoka lenkimo vietoje klavos takeliai. Taip ir stovi numesta kompukas 1998 metu laidos. Kai labai reikia pasijungiu isorine klava Liūdna

Aciu uz patarimus. Manau kad tikrai bus beda kaip Validoli rasei. Reiks ryt darbe palankstyt ir paziuret kaip reaguos Šypsena

ujtiuu…koki pakaliukaj…!! Myliu Girtas Laimingas Flirtas

aha, kazkaip baisokai atrodo… Nekaltas

šiaip | 02-26 14:03 ko jie tokie pamėlę? amareta | 02-26 15:17 nustipo Juokiasi

nustipo Šypsena

ko jie tokie pamėlę? Pavargęs

Juokiasi