Problemos su E’mule-help
Kazkas atsitiko su mano e’mule, neleidzia prisijungti prie nei vieno serverio, isinstaliavau ir vel per naujo instaliavau-vistiek tas pats…Ar pas jus irgi e’mule nedirba ar kazkokios cia pas mane problemos?Neleidzia siustis is sharereactor .ru, ir is p2p.ten.lt-ismeta kazkokia lentele, o poto galiausiai isvis uzdaro ta visa puslapi… Gal patartute kaip man parsisiusti filmu, zaidimu?Skaiciau kokias jus naudojate programas parsisiuntimui, deja dauguma isbandziau(Azure, Seeksoul, iMesh,CD++)-gerokai man truksta ziniu kaip jomis naudotis-tad nepavyko, o su e’mule buvo labai viskas aisku… Dekoju uz patarimus.
nu jei tau emule lengviau nei imesh, tai niekuo padet negaliu
Buvau ilindusi i iMesh-man neprsijunge, galbut kazka nelabai gerai dariau…o e’mule lengviau, kadangi man labai gerai paaiskino kaip ja naudotis…o kas paaiskintu kaip naudotis iMesh neatsirado. Gal tu man padetum ir paaiskintum?
Istrink ja restartouk pc ir isirasyk vel ir naudokis… semes
Taip ir padariau…Bet vistiek neleidzia prie serverio prisijungti-raso, kad visi serveriai mire…niekaip negaliu suprasti kodel taip yra, praita menesi viskas buvo normaliai-o dabar kazkodel tokios nesamones darosi… P.S-isinstaliavau iMesh-neleidzia prisiregistruoti ir taip pat neleidzia prisikonektinti…
Naudoju emule ir kaip siuntė, taip tebesiuncia iš to paties sharereactor.ru Kažkiokio pasikeitimo nematau.
Veikia siandien kuo puikiausiai . Kas ten tave zino kokius tu servus naudoji. Siulau naudot siuos: ed2k://|server|217.106.18.150|4661|/ NNov Russian Donkey Server ed2k://|server|195.245.244.243|4661|/ Razorback 2 Tik jei naudosi NNov serva, nepamirsk prie savo nicko pridet (rus)
Ar tik nebusi Win XP vartotoja ir susimetusi Service Pack 2? gali buti kad tai del to tau neina emule. taip pat gali buti kad windoze supartlinta yra
Bilui Gates’ui patinka kai jo softas yra nuolat perinstaliuojamas
Tada nieko nesuprantu-pas mane neleidzia isvis is niekur nieko siustis-kai tik paspaudziu, kad kazka is kazkur siusti ismeta lentele-kad kazkokia error-ir tada lieka du variantai spausti-send arba not send, zodziu galiausiai isvis uzdaro sharereactor langa… Vel bandziau su e’mule-nieko nesigauna, neleidzia prie nei vieno serverio prisijungti-raso, kad visi mire…Skliausteliuose esu parasiusi (ru)-vistiek… O kokia jus turite e’mules versija?..As atsisiuntusi 0,43b… bandziau Sveicaru, Airiu, Belgu versijas dasisiusti-nepadeda… Niekaip negaliu suprasti kas cia darosi…-tikras pravalas…
Taip, pas mane Windows XP…o kas tas Service Pack2?-as esu samaucka , nelabai zinau kas cia tokio…Tai ka man dabar daryti?Kaip sita visa reikala sutvarkyti, kad ta e’mule pasileistu? Morci-ka man reikia dabar perinstaliuoti?gal gali parasyti aiskiau man nedarazumelei…
prie rozerback prisijungti be sansu (bent jau man) dazn jungiuos prie FreeS** tai be problemu eina. kol versijos neatnaujinau (iki 0.43b) - nejo searchai (0 results). pas tave gali but kelios problemos. seip tai raso “log” skiltyje kas per problemos. pvz: This server is full. You have a lowid. Please review your network config and/or…
Trink tą emulę lauk ir instaliuokis soulseeką Vat čia tai programa turbūt geriausia iš visų p2p bent jau man,dahuja vis- ko…ir filmų,ir muzonų,ir klipų visokiausių,tik ne su visais eina susitarti
Aišku,jeigu tu nebūsi nieko pašarinęs ir mė - ginsi ką nors siųstis tai nieko gero iš to nebus
,papras - čiausiai tau neleis siųstis
O emule yra gavno,laukti dahuja reikia kol pradės kažką siųs - ti
,o jei ir pradeda siųsti tai greitis būna juokingai ma - žas
jei ieskau mp3 tai soulseekas man nepakeiciamas. o del clipu ar filmu ir kt. iv. failu tai tik emule
As kazkaip muzikos nemegeja siustis-turiu nemazai kompaktu, kuriuos klausau-tad soulseek kaip ir nereikalingas, o vat del to , kad e’mule nepasileidzia labai liudziu-kokia s… ji bebutu, bet vistiek ji man geriausia
Kazkas aiskeja, bet vistiek man neaisku-dabar ismeta man tokia lentele, kai atsidarau e’mule-kad truksta failo adresses.dat -todel ir nepasileidzia, tikriausiai as varna, per ziopluma kazkur ji istryniau, gal galetute man padeti kazkur ji rasti?
O shareractor.ru veiks su tavo soulseeku? Ten tik edk nuorodos
Filmų daug yra (muzonas nedomina)? Emule ir man nustojo veikti: “nerasta teisingų serverių”. Tad bent laikinai tenka naudoti edonkey, kad tuos pačius failus būtų galima siųstis toliau.